Fortuna Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Επίσης, η Χαρά δουλεύει στο μαγαζί δίπλα στο Βίλα Ζωγράφου τελικά; Quote
mg13gr Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Επίσης, η Χαρά δουλεύει στο μαγαζί δίπλα στο Βίλα Ζωγράφου τελικά; Που να ξέρω που γαμιέται η πουτάνα ρε μαλάκα. Quote
Fortuna Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Που να ξέρω που γαμιέται η πουτάνα ρε μαλάκα. Θα 'πρεπε όμως... Quote
mg13gr Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 (edited) Θα 'πρεπε όμως... Ακόμα την θυμάμαι σε ένα πάρτυ Γυμνασίου, πάνω σε έναν καναπέ μέσα στο club να τσιμπουκώνει έναν φίλο μου... Edited October 8, 2013 by magaki13 Quote
Xplicit7 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ακόμα την θυμάμαι σε ένα πάρτυ Γυμασίου, πάνω σε έναν καναπέ μέσα στο club να τσιμπουκώνει έναν φίλο μου... ss or never happened. Quote
Matthew Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ακόμα την θυμάμαι σε ένα πάρτυ Γυμασίου, πάνω σε έναν καναπέ μέσα στο club να τσιμπουκώνει έναν φίλο μου...Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Quote
mg13gr Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 ss or never happened. Το συγκεκριμένο ss δεν το'χω. Έχετε δει άλλα όμως με τον Βασίλη. ^_^ Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Πω. -.- Quote
Dante44® Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Γυμασίου Ntroph aisxos Quote
Xplicit7 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Το συγκεκριμένο ss δεν το'χω. Έχετε δει άλλα όμως με τον Βασίλη. ^_^ Πω. -.- Η αλήθεια είναι ότι με μία σακούλα την άφηνα ανάπηρη. Quote
Fortuna Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Η αλήθεια είναι ότι με μία σακούλα την άφηνα ανάπηρη. Ισχύει μαλάκα. Σα κούκλα barbie ήταν η μούρη της. Quote
Fortuna Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Αλλά ντάξει... Δεν είναι και τόσο χάλια που να θες και σακούλα. Με 4 βαθμούς μυωπίας βλέπεται. Quote
mg13gr Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Η αλήθεια είναι ότι με μία σακούλα την άφηνα ανάπηρη. Κι αυτή σε άφηνε με AIDS. ggwp Quote
Xplicit7 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Αλλά ντάξει... Δεν είναι και τόσο χάλια που να θες και σακούλα. Με 4 βαθμούς μυωπίας βλέπεται. Ντάξει άρα αν βγάλω τους φακούς θα την παλέψω. Κι αυτή σε άφηνε με AIDS. ggwp Να σου υπενθυμίσω σε ποιον αιώνα και ποιο έτος ζούμε; Quote
mg13gr Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Ντάξει άρα αν βγάλω τους φακούς θα την παλέψω. Να σου υπενθυμίσω σε ποιον αιώνα και ποιο έτος ζούμε; Βεβαίως. Quote
Recommended Posts