Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

spotify_greece-1024x713.jpg

Το Spotify είναι από σήμερα διαθέσιμο και στην Ελλάδα! Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες αναπαραγωγής μουσικής στο Internet με δυνατότητα αναζήτησης, ανακάλυψης και δημιουργίας των δικών σας σταθμών και playlists σε υπολογιστές, τηλέφωνα και tablets. Και επειδή μουσική σημαίνει κοινωνικότητα μπορείτε να κοινοποιήσετε τη μουσική σας στο Facebook, Twitter και να την μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους!

trans.gifΤο Spotify προσφέρεται σε τρεις εκδοχές:

• Η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια στον υπολογιστή σας με διαφημίσεις,
  • Η unlimited έκδοση απομακρύνει τις διαφημίσεις με 3.49€ το μήνα,
  • Η premium έκδοση επιτρέπει την αναπαραγωγή και σε iOSAndroid και Windows Phone 8 με 6.99€ το μήνα και σας δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης playlists για offline αναπαραγωγή. Συγκεκριμένα, μπορείτε να συγχρονίσετε 3.333 τραγούδια σε κάθε συσκευή.

To Spotify χρησιμοποιεί 3 ρυθμίσεις ποιότητας για το streaming σε μορφή Ogg Vorbis:

• ~96 kbps
    • Κανονική ποιότητα σε φορητές συσκευές.

• ~160 kbps
    • Στο desktop και web.
    • Υψηλή ποιότητα σε φορητές συσκευές.

• ~320 kbps (μόνο στο Premium)
    • Υψηλή ποιότητα στο desktop.
    • Πολύ υψηλή ποιότητα σε φορητές συσκευές.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Spotify αλλά και να εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ. Να σημειώσουμε ότι δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό στο Facebook για να χρησιμοποιήσετε το Spotify. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με τον παραδοσιακό τρόπο (το e-mail σας).

πηγη: http://www.iphonehellas.gr/48902/spotify-greece/

Edited by MixMasteR
  • 2 weeks later...
Posted

Για ποιον λογο να παρεις συνδρομη στο Spotify και να μην τα κατεβασεις απο torrent οπως συνηθιζεται στην Ελλαδα;

Υπαρχει καποια διαφορα; Και αν ναι, που;

Posted

Θα το χρησιμοποιησω εντατικα, μονο εαν η Cosmote το κανει ετσι ωστε να μην καταναλωνει MB 3G to Spotify..

Posted (edited)

Θα το χρησιμοποιησω εντατικα, μονο εαν η Cosmote το κανει ετσι ωστε να μην καταναλωνει MB 3G to Spotify..

575667_10151950670724756_818565640_n.jpg

1239726_10201450752563310_744941482_n.jp

Edited by MixMasteR
Posted

Δεν φτανουν... βεβαια δεν ξερω ποσα Mb internet τρωει καθε τραγουδι στο Spotify..αλλα συνηθως τα 600mb τελιωνουν μες την βδομαδα στην σχολη :P

Posted

Δεν φτανουν... βεβαια δεν ξερω ποσα Mb internet τρωει καθε τραγουδι στο Spotify..αλλα συνηθως τα 600mb τελιωνουν μες την βδομαδα στην σχολη :P

ε χεσε μας αμα δεν σου φτανουν 600MB.

εγω ειχα βαλει 500αρι και δεν καταφερα να τα ξοδεψω

Posted

Οποτε μεχρι να το μαθουμε..το να δωσω 7 ευρω για να το βαλω στο κινητο..και μετα να μην εχω mb πχ για να το δουλεψω; ε qq

Posted

Οποτε μεχρι να το μαθουμε..το να δωσω 7 ευρω για να το βαλω στο κινητο..και μετα να μην εχω mb πχ για να το δουλεψω; ε qq

εγω απο Δευτερα παω να βαλω vodafone το 7αρι

ετσι κ αλλιως εβαζα 10αρι στην cosmote διοτι με τα φπα το 5αρι δεν μου εφταναν για 600 λεπτα. οποτε τι 5 τι 7

Posted

Γαμαει η προσφορα της vodafone, αλλα δεν συμφερει γιατι οποιος σε παιρνει χρεωνεται τα παντα :P

Αν εχεις μια dual sim βεβαια κατι γινεται..

Posted

Γαμαει η προσφορα της vodafone, αλλα δεν συμφερει γιατι οποιος σε παιρνει χρεωνεται τα παντα :P

Αν εχεις μια dual sim βεβαια κατι γινεται..

ναι ειναι ενα θεμα αυτο αλλα μη ξεχνας οτι ειναι ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ οχι μονο για CU ;)

Posted

Και η Cosmote εχει προς ολους(βαζεις μια 10αρα, παιρνεις 600mb+600 προς cosmote, και αν θες βαζεις 5 € 1000 λεπτα προς ολους και σου μενουν 3 ευρω) και σε παιρνουν ανετα

whatever, δεν ειναι αυτο το θεμα.. διαβασα για το Spotify τα reviews στο Google Play Store και δεν μου αρεσαν.. και πρεπει να πληρωσω και 7 ευρω σιγουρα..

Posted

Και η Cosmote εχει προς ολους(βαζεις μια 10αρα, παιρνεις 600mb+600 προς cosmote, και αν θες βαζεις 5 € 1000 λεπτα προς ολους και σου μενουν 3 ευρω) και σε παιρνουν ανετα

whatever, δεν ειναι αυτο το θεμα.. διαβασα για το Spotify τα reviews στο Google Play Store και δεν μου αρεσαν.. και πρεπει να πληρωσω και 7 ευρω σιγουρα..

στο iOS τα reviews ηταν πολυ θετικα. τους αρεσε η εφαρμογη και λεγανε γιατι δεν ειχε ερθει πολυ πιο νωρις

Posted

Για ποιον λογο να παρεις συνδρομη στο Spotify και να μην τα κατεβασεις απο torrent οπως συνηθιζεται στην Ελλαδα;

?