BloodyWarrior Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 emena pantws se l2j server dn m petixe :S Quote
Phoenix4 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ba! oraio spam /ontopic prosopiki m gnomi dn aksizei kai auto 8a piasei se a8lious server kai sini8os oi gm epibi variountai pane na doun ti kanoun sta siege oi players :p so.. kalitera na pareis to castle me tin aksia s xD kai na min s kopanane me wallpray to piresssss ..... dikio 8a exoun ;) kai sto defend ti 8a kaneis? :> Quote
FrentyCroykeR Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 rixnis stunt se ena char girnas grhgora target kai spas opio toixo thelis opote qq an ola ta alla ginonte to pio efkolo einai na mpis pistepse me :P Quote
moytas Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mono sto siege re spane oi portes kai o toixos ta thelete kai ta lete eleos Quote
k0st4C Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pisteuw poc ama to kanw auto 8a me peta3ei To Nearest.. :/ Quote
ChaOtiC* Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Re file eleoc... Dn Ginetai auto gt 1on dn ginete na vareseis tous toixous prin to siege kai 2on pes oti vazeis 1 char mesa sto pray room... Otan arxisei to siege omws osoi einai mesa tous petaei exo... Quote
MaestroLuke Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 den litourgi otan beneis tin ora se vgazei sto xorio kai oxi sto castle opote den litourgi Quote
marina69 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 afto pou grafis den ginete file mou gt an log out mesa kai den einai to castle diko sou kai idika se siege time se vgazi town opote kati lathos exeis katalavi ..iparxi kai allo kolpo na kanis poustia ston leader sou i apla na mpis se alli clan me summoner kai kala na voithisis sto siege tora pos na xrisimopiisis ton summoner kai ti na kanis kserete efkolo einai pistevo ante kai kala siege... Quote
Lusy Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 portes spane mono tin wra tou siege....alla ostwso mporeis na mpeis me bug sto castel kai na perimenus mexri tu wra tou siege Quote
NightmareSenario Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Thanks einai oreo alla se kastra me 2 pray einai trelo :P Quote
Buriel Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ligo akuro..se pollous server otan kaneis log in se siege area se paei stin poio kontini perioxi tis polis pou exei to siege..oi pithanotites einai poli liges....xD Quote
stoler1995 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Stn goddard dn leei pantos gia ta ala kati pezei Quote
kodikas Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 kaloooooo oxi i sportes spane kai prin to siege Quote
xartperi Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 den ksero se pious server to exete dokimasi ala se afton pou pezo egome to pou kanw login me ton char pou afisa sto castel me paei katefthian sto town. Quote
Recommended Posts