Jump to content

Recommended Posts

Posted

[GR] kalispera psaxnw gia kapoio biblio eite sta ellhnika eite sta agglika gia poker opios exei parei kapio analogo tha ithela na mou pei entupwseis kai ama exei e3elixthei o tropos pexnidiou !! an thelete mporeite na mou proteinete kai kapio euxaristw !! [GR]

Posted

texas holdem no limit

Super System - Doyle Brunson.

Ήταν το καλύτερο όταν βγήκε πριν δεκαετίες, και εξακολουθεί να είναι top μέχρι και σήμερα. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Posted

kana elhniko ? pezei ??

Βιβλίο για Texas Hold 'Em από Έλληνα συγγραφέα; Και να υπάρχει κάποιο γνωστό (που δεν έχω κανένα ακουστά), δεν θα φτάνει ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι τα βιβλία που έχουν γράψει παίκτες όπως ο Brunson ή ο Negreanu.

Αν εννοείς μεταφρασμένο, τότε εννοείται, ακόμα και αυτό που σου πρότεινα εγώ μεταφρασμένο το έχω. Μια βόλτα σε κάποιο βιβλιοπωλείο να κάνεις, ή σε μεγάλο κατάστημα που έχει και βιβλία, θα βρεις άνετα πολλά.

Aν το κοίταξες και σε ενδιαφέρει το Super System, και βαριέσαι να βγεις σε μαγαζί για να το ψάξεις, απλά το παραγγέλνεις από κάποιο βιβλιοπωλείο. Εκδόσεις Τριποδάκη.

Posted

gia auto pou les to super system exw akousei oti einai ontws kalo fusika kai to thelw metafrasmeno  den tha eperna biblio apo ellhna pexti oute na mou to dinan tsampa :P menw thessalonikh 3es pou mporw na to vrw sugkekrimena i exeis na mou proteineis kapoio meros ?

Posted

gia auto pou les to super system exw akousei oti einai ontws kalo fusika kai to thelw metafrasmeno  den tha eperna biblio apo ellhna pexti oute na mou to dinan tsampa :P menw thessalonikh 3es pou mporw na to vrw sugkekrimena i exeis na mou proteineis kapoio meros ?

Πάντα υπάρχει η επιλογή να το/τα αγοράσεις (είναι 2 τόμοι, ο πρώτος έχει το περισσότερο ζουμί αν θες τη γνώμη μου, αλλά αν τους διαβάσεις και τους δύο μόνο κερδισμένος βγαίνεις) από internet, έτσι ώστε να σου κάτσουν και πιο φθηνά.

Συγκεκριμένα Βιβλιοπωλεία στα οποία να έχω δει το βιβλίο δεν ξέρω (εγώ το είχα παραγγείλει παλιά απ'τη σελίδα του public), όμως σε όποιο βιβλιοπωλείο και να πας μπορείς να τους πεις "Θέλω να κάνω μια παραγγελία, το βιβλίο Super System, από τον Doyle Brunson, εκδόσεις Τριποδάκη" και μέσα σε μερικές μέρες θα στο φέρουν.

Posted

esy to exeis diabasei to vivlio ? exei anaptixthei o tropos pexnidiou sou ??

Το 'χα διαβάσει όταν το 'χα πρωτοπάρει πριν χρόνια. Δεν είχα ιδιαίτερη εμπειρία, και εννοείται πως βοήθησε υπερβολικά πολύ.

Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις, στα βιβλία με poker δεν θα μάθεις κάποια μυστική τακτική με την οποία θα νικάς πάντα.

Θα μάθεις πώς να χειρίζεσαι τα χαρτιά που σου δίνονται (χωρίζονται σε κατηγορίες), ανάλογα με τη φάση του παιχνιδιού, ανάλογα με τους αντιπάλους σου, κτλ κτλ. Με λίγα λόγια η ανάλυση είναι πάρα πολύ μεγάλη, και γίνεται απ'την πλευρά ενός πολύ σπουδαίου παίκτη, οπότε προφανώς έχεις να κερδίσεις υπερβολικά πολλά πράγματα.

Posted

auto thelw . to katalavenw oti den mporei na se mathei pws na nikas auto to matheneis monos sou apla thelw na mathw na diaxeirizomai ta fula analoga me ton tropo pexnidou tou antipallou klp

Η αλήθεια είναι πως ούτε μόνος σου δεν μπορείς να το μάθεις. Όταν σε ένα παιχνίδι η τύχη είναι παράγοντας, όσο μικρός κι αν είναι, τότε ακόμα και ο μεγαλύτερος πρωταθλητής όλων των εποχών έχει πιθανότητες να χάσει από ένα νήπιο. Ναι, είναι απειροελάχιστες, αλλά μαθηματικά μιλώντας εξακολουθούν να υπάρχουν.

Αλλά ναι, το να μάθεις να παίζεις σωστά κάθε χέρι, το να διαβάζεις τον αντίπαλό σου, το να διακρίνεις τον τρόπο παιχνιδιού του και να προσαρμόζεις τον δικό σου, κτλ κτλ, όλα αυτά υπάρχουν πολλά βιβλία που μπορούν να στα μάθουν. Απλά σου λέω για το Super System που το 'χω διαβάσει και ξέρω πόσο τρομερό είναι, και που 25 χρόνια μετά τη συγγραφή του εξακολουθεί να θεωρείται η Βίβλος του Poker ;)

Posted

malista giati mou aresei to poker kai thelw na anaptuxthei o tropos tou paixnidiou mou epeiseis pezw stin pokerstars giati tin theorw kali exeis kamia allh eteria na mou proteineis ??

Προσωπικά δεν μου αρέσει να παίζω Poker ηλεκτρονικώς. Το να έχεις τον αντίπαλό σου ακριβώς απέναντι και να μπορείς να τον κοιτάξεις στα μάτια και να καταλάβεις τι χέρι έχει, είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μέσω Internet, όταν δεν έχεις καν ιδέα με ποιους παίζεις. Οπότε σχετικά με αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω..

Posted

Προσωπικά δεν μου αρέσει να παίζω Poker ηλεκτρονικώς. Το να έχεις τον αντίπαλό σου ακριβώς απέναντι και να μπορείς να τον κοιτάξεις στα μάτια και να καταλάβεις τι χέρι έχει, είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μέσω Internet, όταν δεν έχεις καν ιδέα με ποιους παίζεις. Οπότε σχετικά με αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω..

exeis dikio se auto pou les sumfwno kai egw oti einai kalutera alla mou aresei eksisou to internet poker !!!

se euxaristw polu gia tis sumvoules sou !!