Jump to content

Recommended Posts

Posted

για μένα που τα λέω όπως πρέπει να τα ακούτε, γιατί δεν μιλάς; :okey:

giati esi ta les swsta!

Posted

να μην προκαλείς με την παιδική συμπεριφορά σου και τις παιδικές απαντήσεις σου σε ολα για να μην γελάει μαζί σου το φόρουμ.

Προκαλούμε όλοι δηλαδή εσάς ; Άλλη όρεξη δεν έχουμε θα ασχολούμαστε τα μέλει με 18χρονους στάφφερ που λένε τους άλλους γλείφτες! Παράτα μας μωρέ! Μαλακία του Maxtor που εμπιστεύτηκε λάθος άτομα για την ομάδα του φόρουμ!!!!

Αυτά από εμένα.. Καλή συνέχεια

Posted

giati esi ta les swsta!

τον έβριζες οταν έφαγες το μπαν,και τώρα τον γλείφεις.

αυτά κάνετε,και οι δυο σας.

για αυτό είστε τόσο τραγικοι και τοσο whores

Posted

Σε αυτόν τον κράχτη εστελνες πμ όμως και εγλυφες για να γίνεις σταφφερ.

Posted

Προκαλούμε όλοι δηλαδή εσάς ; Άλλη όρεξη δεν έχουμε θα ασχολούμαστε τα μέλει με 18χρονους στάφφερ που λένε τους άλλους γλείφτες! Παράτα μας μωρέ! Μαλακία του Maxtor που εμπιστεύτηκε λάθος άτομα για την ομάδα του φόρουμ!!!!

Αυτά από εμένα.. Καλή συνέχεια

ναι γαμωτο,εμπιστεύτηκε εμένα ενώ υπάρχει ο exile εκεί έξω και ο σπυράκος.

Βλέπεις κανέναν άλλο να έχει πρόβλημα με εμένα;

Posted

τον έβριζες οταν έφαγες το μπαν,και τώρα τον γλείφεις.

αυτά κάνετε,και οι δυο σας.

για αυτό είστε τόσο τραγικοι και τοσο whores

opa katse!

ton glifw?

kai dn evriza sigkekrimena ton wrd otan efaga ban evriza genika gt mu fenotan ilithios o logos pu efaga to ban otan girisa omws rwta ton wrd an ton eglipsa i oxi me auto pu tu eipa kai otan dn ksereis dn tha milas!

dn prokeite na asxolithw allo kane oti gustareis pragmatika tin dikia su eikona xalas oxi tn dikia mu emena sta @@ mu!

Posted

opa katse!

ton glifw?

kai dn evriza sigkekrimena ton wrd otan efaga ban evriza genika gt mu fenotan ilithios o logos pu efaga to ban otan girisa omws rwta ton wrd an ton eglipsa i oxi me auto pu tu eipa kai otan dn ksereis dn tha milas!

dn prokeite na asxolithw allo kane oti gustareis pragmatika tin dikia su eikona xalas oxi tn dikia mu emena sta @@ mu!

Δεν χαλάω καμια δικιά μου εικόνα,λες και το φόρουμ περιστρέφεται απο δυο άτομα που τους ενοχλουν τα πάντα και κάθονται στο σπαμ σέξιον.

Επανάσταση απο το σπαμ σέξιον δεν γίνεται,το έχουν δοκιμάσει πολλοί πιο πριν απο εσας,αλλά απέτυχαν.Και αφού απέτυχαν αυτά,τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πετύχετε εσεις?

Όπως σου είπα,δεν έχω πρόβλημα με κανέναν.Το αν σας πονάει η αλήθεια,δεν ειναι δικό μου πρόβλημα.

Το κλειδώνω γιατί θα γίνει spam,exile αν θες απάντηση απο κάποιον άλλον(justice,maxtor) κάνε τους pm με το link του τόπικ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...