Jump to content

Recommended Posts

Posted

geia sas pedia!!! sas parakalo eimai kainourgios an eimai off-topic diste epiiikia...an einai dinaton na mou pite pos akrivos kaneis ena bug gia evasion ston l2core server pou sto paei to evasion 99999999 kai dn se petixenei tpt kati tetio...opios kserei as to grapsei...

episis otidipote kserete pou doulevei sto l2core grapste to :)) opos kati pragmata pou exo akousei gia stuck augments.. ty ek ton proteron

Posted

ston core ego xerw to bug me tin poinh tou clan.me to pou bgaineis apo clan.pas kaneis mia kainouria dikia sou.tin dialieis kateyteian.kai tora mporeis na kaneis join se alli clan kateytheian.blepe : http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=28828.0.

episis gia na hit npc.koita edo: http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=28870.0

Posted

yparxei kati tetoio to 8ema einai oti polu dn to kanoun me bug alla me phx opa pernoun kai ls perissoteroi exw kanei post gia na anevasei kapios to script(i oti alo einai ) me tis ls alla kaneis...An exeete ls kai exete active-passive-change skil boreite na ta stuck kai etC to evasion anevenei polu ;) elpizw na s help!

Posted

gmaster auto pou les einai  spam kai oxi help... to pedi rwthse kati sigikrimeno!.....

pankostrelos dn nmz na eiparxei ena tetio bug ston l2 core

File pou to paizeis poli eksipnos alli fora na diavazeis kalitera.

Gai koita ligo ti leei to topick.

geia sas pedia!!! sas parakalo eimai kainourgios an eimai off-topic diste epiiikia...an einai dinaton na mou pite pos akrivos kaneis ena bug gia evasion ston l2core server pou sto paei to evasion 99999999 kai dn se petixenei tpt kati tetio...opios kserei as to grapsei...

episis otidipote kserete pou doulevei sto l2core grapste to :)) opos kati pragmata pou exo akousei gia stuck augments.. ty ek ton proteron

Gmaster don't worry mia xara ekanes kai tou ta eipes.

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...