~Sens Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω παρατηρήσει στον L2Pride ανάλογα με το ti weapon έχεις αλλάζει και η Aura του Attack. Πχ είχα ένα Halisha +15 και όταν βαρούσα έβγαζε κάτι ακτίνες, ενώ όταν αγόρασα Dread Shot όταν βαρούσα έβγαζα κόκκινες μπουρμπουλήθρες. Μήπως γνωρίζει κάνεις πως μπορεί να το έκανε αυτό ο Dav ?
0 drake2wow Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω παρατηρήσει στον L2Pride ανάλογα με το ti weapon έχεις αλλάζει και η Aura του Attack. Πχ είχα ένα Halisha +15 και όταν βαρούσα έβγαζε κάτι ακτίνες, ενώ όταν αγόρασα Dread Shot όταν βαρούσα έβγαζα κόκκινες μπουρμπουλήθρες. Μήπως γνωρίζει κάνεις πως μπορεί να το έκανε αυτό ο Dav ? Soulshot effect einai, 2 minute code. 9a se voi9aga ala to forum antapodidei me ban
0 ~Sens Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Soulshot effect einai, 2 minute code. 9a se voi9aga ala to forum antapodidei me ban Δεν με κατάλαβες τα weapon ειναι S Grade αλλα τα Dynasty εχουν άλλη Aura και τα Dread άλλη Aura αλλα και τα δυο πρεπει να ειναι το Weapon σε ενα επιθυμητο Enchant για να βγαλουν Aura
0 drake2wow Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Δεν με κατάλαβες τα weapon ειναι S Grade αλλα τα Dynasty εχουν άλλη Aura και τα Dread άλλη Aura αλλα και τα δυο πρεπει να ειναι το Weapon σε ενα επιθυμητο Enchant για να βγαλουν Aura egw den se katalavenw ? to exw idi kanei afto pou les den einai tpt
0 ~Sens Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 egw den se katalavenw ? to exw idi kanei afto pou les den einai tpt Για πες πως θα το κάνω ?
0 drake2wow Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 stelneis fake cast-skill packet panw sto weap me tin proipo9eseis pou 9es se if
0 ~Sens Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 stelneis fake cast-skill packet panw sto weap me tin proipo9eseis pou 9es se if Που τα στέλνω ?
0 drake2wow Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Που τα στέλνω ? magicUseSkill broadcast se knowlist
Question
~Sens
Καλησπέρα παιδιά, έχω παρατηρήσει στον L2Pride ανάλογα με το ti weapon έχεις αλλάζει και η Aura του Attack.
Πχ είχα ένα Halisha +15 και όταν βαρούσα έβγαζε κάτι ακτίνες, ενώ όταν αγόρασα Dread Shot όταν βαρούσα έβγαζα κόκκινες μπουρμπουλήθρες.
Μήπως γνωρίζει κάνεις πως μπορεί να το έκανε αυτό ο Dav ?
7 answers to this question
Recommended Posts