DJpolys Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 8elw re pedia na m pi kapios ean 3erei kana bug ston l2elixir gia adena kai lvl-up! sas parakalo na mou pi kapios! Tnx!
MariosGr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A ston elixir. An pas ekei p einai oi fylakes kolumpwntas, terma panw deksia sto xarth, exei ena stroumfaki. Mila to. S kanei 3 eyxes afou skotwseis ton drakoumel. Mi fovasai 1 lvl einai. Skotwseton k 8a xeis 3 eyxes. 2 dis - 80lvl - GameMaster Access. Egw egina Gm. =Gm=Elize
K4rMa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A ston elixir. An pas ekei p einai oi fylakes kolumpwntas, terma panw deksia sto xarth, exei ena stroumfaki. Mila to. S kanei 3 eyxes afou skotwseis ton drakoumel. Mi fovasai 1 lvl einai. Skotwseton k 8a xeis 3 eyxes. 2 dis - 80lvl - GameMaster Access. Egw egina Gm. =Gm=Elize Last warning for spam... Next time -1 karma @DJpolys Dn uparxei tpt tetoio...
MariosGr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 E nai re karma dld. Ti einai ayta p zhtane? An katsoume na skeftoume ti ekane aytos k ti egw pio polu dn symferei Ayton para emena. K an nomizeis oti to kanw gia spamm k oxi gia thn aganakthsh olwn twn ksekarfwtwn kane me ena -100 post. Sta @@ m filoc ta post. Oti exploit yparxei sxedon to kserw.
K4rMa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 E nai re karma dld. Ti einai ayta p zhtane? An katsoume na skeftoume ti ekane aytos k ti egw pio polu dn symferei Ayton para emena. K an nomizeis oti to kanw gia spamm k oxi gia thn aganakthsh olwn twn ksekarfwtwn kane me ena -100 post. Sta @@ m filoc ta post. Oti exploit yparxei sxedon to kserw. Ok.. krata apo mesa s tn aganaktisi k mi gemizeis to forum spam..... Dn einai edw msn na les tetoies mlkies omws... Prepei na akolou8eis kapoious kanones... Opws k edw: http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=27759.msg188932;topicseen#msg188932 Pali aganaktisi ? Ti einai ola auta ta akura replie s... -1 karma gia arxi... Stamata na eironeuese ta paidia oso einai nwris... @DJpolys Dn uparxei kt tetoio file ... oxi stn elixir alla genika.... <TOPIC LOCKED>
Recommended Posts