pnsrx8 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Μπορεί καποιος να μου λύσει την απορία το πως μπορώ να σεττάρω δικά μου Status σε κάποιον παίχτη (σαν δηλαδή να μου ζητάει κάποιος 5% πάνω σε ολα του τα Stats) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
0 EternalChaoS Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Auta ta stats mporeis na ta valeis se armors se tattoos uparxoune guides an kaneis search sto pos na ta suntakseis !!!
0 pnsrx8 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Χαίρω πολύ χαιρόπουλος.. εσύ για κάθε έναν που σου ζητάει Donate δηλαδή θα φτιάχνεις διαφορετικό Armor? :P :P Όπως είναι ο παίχτης δεν μπορούμε να Settάρουμε δικά μας στατιστικά να ξεμπερδεύουμε μια και έξω;;;
0 L2KingWorld Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 mono an 8a fiaksis ena san cloak i tattoo me kala stat alios dn nomizo na ginete
Question
pnsrx8
Μπορεί καποιος να μου λύσει την απορία το πως μπορώ να σεττάρω δικά μου Status σε κάποιον παίχτη (σαν δηλαδή να μου ζητάει κάποιος 5% πάνω σε ολα του τα Stats)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
3 answers to this question
Recommended Posts