mythounakos Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Geia sas tha ithela na mou peite pws kanw ena A grade Oplo S grade alla na einai Sosta Dhladh: na dixnei mesa sto game oti einai S grade kai na kaneis + me S grade Scrolls ! Euxaristo apantiste m syntoma An mborite
0 HotPro™ Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 για να το βλεπεις μεσα στο server οτι ειναι s grade weapon κανεις ενα edit το itemname-e.dat αρχειο στο system. για το server side κανε απλα ενα search στο forum, υπαρχουν μερικα καλα guide!! ΑΝΑΛΙΤΗΚΟΤΑΤΑ!!
0 L2KingWorld Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 OMG............. 1) 8a mpis sto <navicat> 8a vris to item pou 8es na kaneis apo A se S grade... id, name, bodypart, crystallizable, armor_type, weight, material, crystal_type, px>> 7860 Apella chest true heavy 0 leather a sto crystal_type apo A kanto S 2)aneikse to <FileEdit> (armorgrp.dat) edo 8eli ligo prosoxi... gia na min se zoriso 8a kitaksis apo piso tin grami px) UNK_2 UNK_3 armor_type crystal_type avoid_mod pdef mdef mpbonus to crystal_type, einai to grade pou orizete sto 'inventory' D'C'B'A'S" apla sto (armorgrp.dat) einai me ari8mous 1-D 2-C 3-B 4-A 5-S grade.... opos sou dixno edo >>( 0 0 4 0 83 0 0 ) to 4 an to kano 5 8a einai S grade.. apla 8a to vris apo piso 5'tos tin grami...
0 HotPro™ Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 πες μου ενα καλο λογο που εκανες double post... anyway θα στειλω pm για να κλεισει το θεμα εφοσον λυθηκε φανταζομαι
0 L2KingWorld Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 i8ela na dior8oso kati.. ke anti na patiso Modify patisa katala8os Quote :(
Question
mythounakos
Geia sas tha ithela na mou peite pws kanw ena A grade Oplo S grade alla na einai Sosta
Dhladh: na dixnei mesa sto game oti einai S grade kai na kaneis + me S grade Scrolls ! Euxaristo apantiste m syntoma An mborite
6 answers to this question
Recommended Posts