rekuraab Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mporeis na deis merikes diafores edo Twra gia to pio einai pio kalo apla mhn to skeytese... to l2off me megali diafora ala einai pio diskolo sto develop kai me ena kalo pc kanei ena apsogo server. Quote
Emrys Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 diladi oi l2off einai pio kaloi alla einai pranamo? Quote
rekuraab Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 diladi oi l2off einai pio kaloi alla einai pranamo? Nai, poly pio kaloi ala kai paranomoi. Fisika mhn nomizis kai tpt fovero gt olo k olo 2-3 servers exoune klisi kai aytoi htan server terata me donates ktlp (ex. l2eXtreme) An 8es na anixis enan kalo server pou na xorai arketa atoma xoris lag kai sta8eri db prepy na doseis kai ena analogo poso gia to hosting pc, gia ta files an ta pareis etoima apo kalo developer, kai para poly xrono gia thn sintirisi kai diorthosi ton bugs exploits etc.. Quote
Emrys Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 exo server aplos rotoysa apo endiaferon gt exo l2j Quote
Recommended Posts