Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μία είδηση που έρχεται από το μακρινό Τέξας συγκλονίζει εδώ και δύο ημέρες όλο τον κόσμο!  Το μαρτύριο ενός παιδιού ξεκίνησε στα οκτώ του και κράτησε 13 ολόκληρα χρόνια, όταν υπέκυψε τελικά στα 21 του στα καθολικά τραύματά του.

Το κακό δεν άργησε να συμβεί, όταν ξαφνικά ένα απόγευμα σε ένα μονοπάτι ο 13χρονος γείτονας του Robbie Middleton άρπαξε τον μικρό, τον  «περιέλουσε» με βενζίνη, τον έδεσε επάνω σε ένα δέντρο και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό, ανήμερα των γενεθλίων του!  Ως εκ θαύματος το μικρό παιδάκι έζησε με εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα, ενώ χρειάστηκε να προβεί σε 200 χειρουργικές επεμβάσεις για να καταφέρει να επουλώσει σε κάποιο βαθμό τις πληγές του.  Ο Robbie πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μέσα σε μία ειδική μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Shriners στο Galveston του Texas.  Δυστυχώς, το αγγελούδι αυτό έφυγε από τη ζωή από καρκίνο του δέρματος τον Απρίλιο του 2011, λίγες μόνο ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

 

Οικογενειακή φωτογραφία του 8χρονου πριν το φρικιαστικό έγκλημα    Η είδηση όμως, δεν είναι αυτή! Ο μικρός Robbie Middleton κρατούσε το κρυφό μυστικό βαθιά μέσα του και κανείς δεν ήξερε, μέχρι την ημέρα που έφυγε, πως βρέθηκε επάνω στο δέντρο δεμένος, λουόμενος με βενζίνη, εκείνο το απόγευμα της  29ης  Απριλίου του 1998 στην πόλη Splendora του Τέξας.  Σε ένα «δύσκολο» βίντεο διάρκειας 17 λεπτών, που τράβηξε ο ίδιος ο Robbie, εκμυστηρεύεται το όνομα του ατόμου που πίστευε ότι τον βασάνισε την φρικτή εκείνη ημέρα, αποκαλύπτοντας ότι πριν γίνει αυτό το περιστατικό ο δράστης δύο εβδομάδες νωρίτερα τον είχε βιάσει! Και για να κρατήσει ο μικρός το στόμα του κλειστό  ο ανήλικος κακούργος αποφάσισε να τον κάψει ζωντανό.  «Ο Don με άρπαξε βίαια από τον ώμο και μου πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν θυμάμαι τίποτε», λέει χαρακτηριστικά σε ένα απόσπασμα το θύμα.

http://on-news.gr/2012/10/17/i-sigklonistiki-istoria-enos-8chronou-p/

Posted

File yakuza afta einai ta Simadia tou diavolou pou zi mesa stin kilia mas ,ti alo perimenoune na doune ton Diavolo na Lei ela se emena ? ..

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock