Jump to content

Question

Posted

καλησπερα παιδια εχω ενα pack l2jfrozen και θελω να πειραψω το effect απο το vampiric rage δηλαδη να κανει drain γιατι δεν κανει καθολου...οποιος μπορει να μου πει τι αλλαζω και ποσο ειναι το default..

ευχαριστω!!!

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Καλησπέρα φίλε μου! Απο τα λεγόμενα σου προφανώς θα εννοείς ότι με τον dominator Χρησιμοποιείς το Skill Steal Essence το οποίο ρουφάει ενέργεια!

Αν αυτό είναι το πρόβλημα σου τότε κάνεις το εξής:

1) βήμα: Μπαίνεις στον σέρβερ πατάς alt+g και μέσα στο κενό γράφεις το όνομα του skill δηλαδή Steal Essence ύστερα πατάς skill search και θα σου δώσει ενα ID το 1245

2) βήμα: Θα πάς στον server σου και θα ακολουθήσεις την εξής διαδρομή gameserver/data/stats/skills/1200-1299

3) βήμα ctrl+F και βρίσκεις το Steal Essence, ύστερα θα πάς στο εξής σημείο  <set name="power" val="#power"/> το σημείο που σου έχω κιτρινίσει δλδ το #power

θα ορίσεις εσύ μια value.

• 0
Posted

το vampiric rage ειναι το Buff φιλε μου...δηλαδη ποσο drain να κανει αν το βαλω 100 να κανει πολυ καλο drain αν 5 μετριο καπως ετσι..και θελω να μαθω το deafault!!

• 0
Posted

Μάλλον κατάλαβα λάθος. Αν και φαντάζομαι οτι και για αυτο που ζητάς θα θέλει μια παρόμοια διαδικασία δηλαδή να πας να βρείς το id του buff, να πας στην διαδρομή που έχεις περάσει τον buffer σου να βρείς τα buffs και να κάνεις εσυ αυτές τις αλλαγές. Ελπίζω κάποιος να σου βρει λύση!