Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τρομαγμένοι είναι οι γονείς σε περιοχή της Πάτρας

από το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα έξω από Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, όταν ένας νεαρός Αλβανός, πλησίασε έξω από τα κάγκελα του σχολικού συγκροτήματος και άρχισε να προσεγγίζει μικρά παιδιά προκειμένου να φύγουν μαζί του.

 

Όπως καταγγέλθηκε, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, ο 22χρονος πλησίαζε τα ανήλικα, αγόρια και κορίτσια, και τους έλεγε πως η μητέρα ή ο πατέρας τους δεν θα πάει να τους πάρει από το σχολείο και πως έπρεπε να φύγουν με αυτόν.

 

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει το dete.gr, τα δελέαζε λέγοντάς τους πως θα πάνε σπίτι του, θα τους δώσει παγωτό να φάνε και θα δούνε μαζί παιδικές ταινίες και σειρές. Ευτυχώς κάποια από τα παιδάκια ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους τους και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό Αλβανό.

 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με την κατηγορία της απόπειρας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών. Ο 22χρονος δηλώνει πως μένει μόνιμα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όμως ελέγχεται, καθώς ακόμη δεν έχει προσκομίσει έγγραφα παραμονής στη χώρα ή κάποιο άλλο επίσημο χαρτί.

http://www.to-gamato.com/2012/09/blog-post_7922.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock