Geia sas Members tou MxC.. 8a i8ela na me help sxetika me ena shop pou 8elw na kanw...
arxika 8a sas eksigisw oti exw kanei ta S wepond x2 dld... (Arcana Mace Lvl1 kai Arcana Mace Lvl2) gia na thn kanei kapios lvl 2 prepei na dosei thn Arcana Mace Lvl1 sto "Custom Shop" kai kapia Mats kai na thn pernei lvl 2... kai twra afto pou zhtaw... 8elw otan kapios paei na kanei to oplo tou lvl2 an to exei +10 as poume, na pernei kai to lvl 2 +10.... "na agorazei dld to oplo +10 apo to shop h' genika oso + exei to lvl 1 na pernei kai to lvl2" uparxei kati tetio? borei na ginei?
06/12/2024 21:00 GMT +2
High Five - PvP server x45 - Aria Victoria Style 2004
NPC Buffer & Enchanted NPC Buffer.
Global Gatekeeper.
Clan Hall Teleports & Clan GM Shop (-20%).
Offline Shop.
GM shop up to B Grade.
Auto Farm system.
TvT - CTF - DM - Party Farm - Event Boss
Craftable Hero Weapon.
Instances Solo and Party, weekly and daily.
No kamael.
More informations can be found on our website including a "how to connect" greek guide
Valkyria is based on aCis
https://l2valkyria.com
Question
StinkyMadness
Geia sas Members tou MxC.. 8a i8ela na me help sxetika me ena shop pou 8elw na kanw...
arxika 8a sas eksigisw oti exw kanei ta S wepond x2 dld... (Arcana Mace Lvl1 kai Arcana Mace Lvl2) gia na thn kanei kapios lvl 2 prepei na dosei thn Arcana Mace Lvl1 sto "Custom Shop" kai kapia Mats kai na thn pernei lvl 2... kai twra afto pou zhtaw... 8elw otan kapios paei na kanei to oplo tou lvl2 an to exei +10 as poume, na pernei kai to lvl 2 +10.... "na agorazei dld to oplo +10 apo to shop h' genika oso + exei to lvl 1 na pernei kai to lvl2" uparxei kati tetio? borei na ginei?
L2jFrozen Interlude
17 answers to this question
Recommended Posts