Jump to content

Question

Posted

Λοιπόν, το πρόβλημα είναι απλό:

Ξεκινάμε το siege μια χαρά και φτάνουμε μέχρι το pray room. Εκεί βλέπουμε το holy artifact λαμπρό λαμπρό να μας κλείνει το μάτι λέγοντας "ΧΑΧΑ έλα να πάρεις το κάστρο! Είναι δικό σου!!!"

Πηγαίνουμε κι εμείς οι καψεροί leaders (clan LVL3) και μιλάμε στο artifact.

Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, αυτό τίποτα! Βρε άνοιξε κανά κειμενάκι να διαβάσουμε! Τίποτα σου λέω αυτό, εκεί πεισματάρικο! Ούτε ένα παράθυρο δεν ανοίγει! Α μάλιστα ο παίκτης δεν προχοράει. Μένει εκεί, μέχρι να πατήσεις esc για να μην έχει άλλο target το artifact.

Μήπως ξέρετε γιατί έγινε αυτό; Έψαξα στο html φάκελο και δεν βρήκα κανένα αρχείο με το id του artifact. Μήπως λείπει κάτι από το πακέτο; (L2jONEO από TheMental). Μήπως τρέχει τίποτα με τις clan, ή με τις ρυθμίσεις που έκανα; Να ξέρω βρε αδερφέ θα το πάρουμε το κάστρο;

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Λοιπόν, το πρόβλημα είναι απλό:

Ξεκινάμε το siege μια χαρά και φτάνουμε μέχρι το pray room. Εκεί βλέπουμε το holy artifact λαμπρό λαμπρό να μας κλείνει το μάτι λέγοντας "ΧΑΧΑ έλα να πάρεις το κάστρο! Είναι δικό σου!!!"

Πηγαίνουμε κι εμείς οι καψεροί leaders (clan LVL3) και μιλάμε στο artifact.

Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, αυτό τίποτα! Βρε άνοιξε κανά κειμενάκι να διαβάσουμε! Τίποτα σου λέω αυτό, εκεί πεισματάρικο! Ούτε ένα παράθυρο δεν ανοίγει! Α μάλιστα ο παίκτης δεν προχοράει. Μένει εκεί, μέχρι να πατήσεις esc για να μην έχει άλλο target το artifact.

Μήπως ξέρετε γιατί έγινε αυτό; Έψαξα στο html φάκελο και δεν βρήκα κανένα αρχείο με το id του artifact. Μήπως λείπει κάτι από το πακέτο; (L2jONEO από TheMental). Μήπως τρέχει τίποτα με τις clan, ή με τις ρυθμίσεις που έκανα; Να ξέρω βρε αδερφέ θα το πάρουμε το κάστρο;

Mhpws dn perneis etsi to kastro? mhpws prepei na pareis 250 m fainete gemstones... na pas pisw apo to throne sto pray room panw san mpalkonaki einai polh mikro kai na pathseis ekei to skill tou clan leader (ena shmaiakh einai to skill to exoun oloi oi clanleaders)..

• 0
Posted

Orea ta egrapses ;D

Dokimases na ksanaperasis to pack apo thn arxi?An oxi dokimase kai an deis oti to preblima parameni alakse pack.

8a sou sinistousa ayto : http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=21492.0 einai to teleyteo rev ths l2jfree me arketa addons kai xoris ousiastika provlimata apo oso exw proseksi.

P.S : 8eli 30 posts.

• 0
Posted

(clan LVL3)

Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, αυτό τίποτα! Βρε άνοιξε κανά κειμενάκι να διαβάσουμε!

Imarton panagia mou ti akoume

1)Min lvl clan gia na pareis meros se siege LvL 4[ektos apo CT1+ p einai 5]

2)To kastro den to perneis an prospa8iseis na "miliseis"sto artifact ..prepei na xrisimopoiiseis to skill seal of ruler [id=246] pano tou.Afou teliosei tote to perneis to kastro

• 0
Posted

Παιδιά ευχαριστώ για τις οδηγίες θα το ξαναψάξω. Όταν έγραψα "μιλήσω" εννοούσα το skill και στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει να μπορούν και οι Clan LVL3 να συμμετέχουν (δεν είμαι τόσο noobas...). Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στο packet μου. Ευχαριστώ και πάλι!!

Υ.Γ (gemstones...? Θυμάσαι τι grade?)

• 0
Posted

Ok το πρόβλημα λύθηκε. Ξαναεγκατέστησα το πακέτο. Το topick μπορεί να κλειδωθεί. Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

• 0
Posted

Ok το πρόβλημα λύθηκε. Ξαναεγκατέστησα το πακέτο. Το topick μπορεί να κλειδωθεί. Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Locked
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...