Xplicit7 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 βασικά για τη μάνα του θα ρωτάει, οπότε πλάκωσε την στο ξύλο να σκάσει Εγώ από την αρχή αυτό πίστευα. Quote
Vazelos Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 san thn mana sou. ο,τι λέω λες και ο,τι χύνω πίνεις Quote
Deadpool Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 ο,τι λέω λες και ο,τι χύνω πίνεις kai sthn mana sou to dinis ...... kani ke rhma Quote
Vazelos Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 να το πας στο γιατρό αν όντως έχεις σκύλο, αν και νομίζω απλά αντλίεις κάθε μηδαμινή προσπάθεια που θα καρφώσει έστω ένα βλέμμα πάνω σου, εξού και οι εκτός θέματος απαντήσεις σου. Θέλεις βοήθεια forever alone, κάνε παρέα με τον Pauler, αυτός κάνει τοπικς με ψεύτικα Account και κάνει reply πάλι με ψεύτικα account Quote
par0s Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 να το πας στο γιατρό αν όντως έχεις σκύλο, αν και νομίζω απλά αντλίεις κάθε μηδαμινή προσπάθεια που θα καρφώσει έστω ένα βλέμμα πάνω σου, εξού και οι εκτός θέματος απαντήσεις σου. Θέλεις βοήθεια forever alone, κάνε παρέα με τον Pauler, αυτός κάνει τοπικς με ψεύτικα Account και κάνει reply πάλι με ψεύτικα account axaxaxaxaxaxaxaxa Quote
Deadpool Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 mipws to edwses fwla? an to pedigree to les fola Quote
ExTrEmEDwarf Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 που να σου τυλιχτει στις φλογες Να το δώσουμε στον devon για θυσία, μας τελειώσανε οι παρθένες :/ Quote
Recommended Posts