Vazelos Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 http://www.listoften.com/9_1_223/Diaskedash/Fysh/Ta-deka-kalytera-merh-gia-bolta-- Δε νομίζω πολλοί απο δω να κάνετε τέτοια βόλτα, αλλά ας ελπίζω, έτσι ώστε να ακούσω καμιά άλλη ιδέα. Εγώ πάντως τον Αυτακι τον πάω κάθε ΣΚ στο βουνό στο Χαϊδάρι Quote
Vazelos Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Ψάχνεις μέρος που θα σε πάω? Πετάς φλόγες! Quote
Vazelos Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Πολύ καλό μέρος είναι και το πάρκο Τρίτσι αλλά δεν γίνεται χωρίς λουρί εκεί διότι έχει πάρα πολλά σκυλιά Quote
randomnamehere Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Πετάς φλόγες! Και να φανταστείς κάνω απλά ένα ζεσταματάκι. Quote
Vazelos Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Και να φανταστείς κάνω απλά ένα ζεσταματάκι. οαοαοαοα Quote
Dask Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Άμα αφήσω τη μάνα σου χωρίς λουρί ξέρεις που θα φτάσει; Quote
Xplicit7 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Άμα αφήσω τη μάνα σου χωρίς λουρί ξέρεις που θα φτάσει; Σιγά μην προλάβει να πηδήξει το φράχτη. Quote
Dask Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Σιγά μην προλάβει να πηδήξει το φράχτη. Ηλεκτρικός είναι, έχει πάει να μου την κάνει κι άλλη φορά αλλά την βρήκε ο γείτονας και μου την έφερε και προνόησα. Quote
Xplicit7 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ηλεκτρικός είναι, έχει πάει να μου την κάνει κι άλλη φορά αλλά την βρήκε ο γείτονας και μου την έφερε και προνόησα. Ήμουν σίγουρος ότι είχες βάλει ηλεκτρικό ρεύμα για να μη φεύγει.Βασικά μπορείς να τη βαράς και με ένα stun gun. Quote
Dask Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ήμουν σίγουρος ότι είχες βάλει ηλεκτρικό ρεύμα για να μη φεύγει.Βασικά μπορείς να τη βαράς και με ένα stun gun. Stun+βέλος=τέλος Quote
Recommended Posts