Xplicit7 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ευχαριστώ ρε αγάπες. Μαλάκα Βloody, σε είδα σε μια φωτογραφία του Calamus, στο Μύλο στα Χανιά και σκάλωσα αρκετά, γιατί το Calamus το έχουν κάτι φίλοι της κοπέλας μου. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος ρε φίλε... Πλάκα κάνεις ρε μαλάκα ; χαχαχαχα Ο Νικολούδος πίσω χαχχαχα (xplicit) Και συμπληρώθηκε το team!
BloodyWarrior Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ευχαριστώ ρε αγάπες. Μαλάκα Βloody, σε είδα σε μια φωτογραφία του Calamus, στο Μύλο στα Χανιά και σκάλωσα αρκετά, γιατί το Calamus το έχουν κάτι φίλοι της κοπέλας μου. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος ρε φίλε... λολ. Σοβαρά ; Ναι πάντως κάθε Σάββατο Μύλο είμαι.. Την έχω και φώτο profil στο fb :P Πλάκα κάνεις ρε μαλάκα ; χαχαχαχαΚαι συμπληρώθηκε το team! γίνεται να έχω φώτο και να μην είσαι εσύ ρε μαλάκα ; χαχ
BonJovi® Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 λολ. Σοβαρά ; Ναι πάντως κάθε Σάββατο Μύλο είμαι.. Την έχω και φώτο profil στο fb :P γίνεται να έχω φώτο και να μην είσαι εσύ ρε μαλάκα ; χαχ White][Eagle ρε μαλάκα, ElderTemplars ^^ @Vege, χρόνια σου πολλά ό,τι επιθυμείς
BloodyWarrior Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 White][Eagle ρε μαλάκα, ElderTemplars ^^ @Vege, χρόνια σου πολλά ό,τι επιθυμείς ναι θυμάμαι ρε φίλε.. κρίμα που γαμήθηκε ο server και είχα ρίξει καλά λεφτά εκεί :P
Dask Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ναι θυμάμαι ρε φίλε.. κρίμα που γαμήθηκε ο server και είχα ρίξει καλά λεφτά εκεί :P OMG NOOB DONATOR OMG
BonJovi® Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ναι θυμάμαι ρε φίλε.. κρίμα που γαμήθηκε ο server και είχα ρίξει καλά λεφτά εκεί :P Τα θυμάμαι τα +20 ρε :D Panos4ever εδώ xD Πέρασε καιρός δεν ξέρω αν με θυμάσαι. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e008988bc5326491 Red crest ρε!
BloodyWarrior Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 OMG NOOB DONATOR OMG ήταν πριν έρθει η κρίση χαχαχα Τα θυμάμαι τα +20 ρε :D Panos4ever εδώ xD Πέρασε καιρός δεν ξέρω αν με θυμάσαι. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e008988bc5326491 Red crest ρε! ναι ρε δεν σε έχω ξεχάσει τσέκαρε pm's.
Deadpool Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Undefeatable esu dn eixes faei ena wreo ban ? gt girises? second round ke etsi (episis to sig eine GTP h giagiasou to ekane?)
Vazelos Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Μόνο η μάνα του κάνει για το πούτσο πράγματα if you know what i mean
Xplicit7 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 λολ. Σοβαρά ; Ναι πάντως κάθε Σάββατο Μύλο είμαι.. Την έχω και φώτο profil στο fb :P γίνεται να έχω φώτο και να μην είσαι εσύ ρε μαλάκα ; χαχ Κανόνισε αύριο!
Recommended Posts