Jump to content

Recommended Posts

Posted

den to exeis katalavei oti oli edw mesa kanoun oti tous kaulosi epidi einai moderators sto forum den sou lene kan ton logo apla kanoun ban gt mporoun axxaax

Posted

den to exeis katalavei oti oli edw mesa kanoun oti tous kaulosi epidi einai moderators sto forum den sou lene kan ton logo apla kanoun ban gt mporoun axxaax

esu eisai kameno xarti

as pei kapoios ton logo

Posted

δεν ξερω αν θες να το παιξεις εξυπνος η απλα εισαι χαζος μεσιε vl4d.εσυ εσκεμμενα εκανες οτι εκανες κ εφαγες ban γιατι ψαχνοσουν...

ο excalibur δεν εφαγε ban για πλακα προφανως...

Posted

λογικά όπως εχω πει δεν θα έχεις κανέναν φίλο για να μην υπάρχουν Ban προς μεριά σου

αρα ban γιατί θα άγγιξες την καρδιά κάποιου.....

εγώ είδη ξεκινησα τα report(καρμα abuse)

διοτι έφαγα Ban χωρίς καν warn(βλέπω ξέρει το σταφφ τα rules)

μα και ρεπορτ που κάνω δεν περιμένω να χαλάσουν την κλίκα τους και να πεσει Ban σε ''FRIENDS''

Posted

δεν ξερω αν θες να το παιξεις εξυπνος η απλα εισαι χαζος μεσιε vl4d.εσυ εσκεμμενα εκανες οτι εκανες κ εφαγες ban γιατι ψαχνοσουν...

ο excalibur δεν εφαγε ban για πλακα προφανως...

poios to erukse to ban ?

Posted

λογικά όπως εχω πει δεν θα έχεις κανέναν φίλο για να μην υπάρχουν Ban προς μεριά σου

αρα ban γιατί θα άγγιξες την καρδιά κάποιου.....

εγώ είδη ξεκινησα τα report(καρμα abuse)

διοτι έφαγα Ban χωρίς καν warn(βλέπω ξέρει το σταφφ τα rules)

μα και ρεπορτ που κάνω δεν περιμένω να χαλάσουν την κλίκα τους και να πεσει Ban σε ''FRIENDS''

Warn για κατι που εχεις ηδη ξαναφαει ban. Σου ειπα, να εισαι χαρουμενος
Posted

Warn για κατι που εχεις ηδη ξαναφαει ban. Σου ειπα, να εισαι χαρουμενος

warn ? gia deikstw mou

Posted

Vampirenie, τι γυρεύεις πάλι εδώ καθυστέρημα που νομίζεις ότι νοιαζόμαστε;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...