Natsu Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 den to exeis katalavei oti oli edw mesa kanoun oti tous kaulosi epidi einai moderators sto forum den sou lene kan ton logo apla kanoun ban gt mporoun axxaax
Q_q Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 den to exeis katalavei oti oli edw mesa kanoun oti tous kaulosi epidi einai moderators sto forum den sou lene kan ton logo apla kanoun ban gt mporoun axxaax esu eisai kameno xarti as pei kapoios ton logo
Q_q Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Ε τότε καθάρισε τα cookies και ξαναδές. se ban einai tha to erukse kanas antifa
Noble® Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 den to exeis katalavei oti oli edw mesa kanoun oti tous kaulosi epidi einai moderators sto forum den sou lene kan ton logo apla kanoun ban gt mporoun axxaax δεν ξερω αν θες να το παιξεις εξυπνος η απλα εισαι χαζος μεσιε vl4d.εσυ εσκεμμενα εκανες οτι εκανες κ εφαγες ban γιατι ψαχνοσουν... ο excalibur δεν εφαγε ban για πλακα προφανως...
rooter Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 λογικά όπως εχω πει δεν θα έχεις κανέναν φίλο για να μην υπάρχουν Ban προς μεριά σου αρα ban γιατί θα άγγιξες την καρδιά κάποιου..... εγώ είδη ξεκινησα τα report(καρμα abuse) διοτι έφαγα Ban χωρίς καν warn(βλέπω ξέρει το σταφφ τα rules) μα και ρεπορτ που κάνω δεν περιμένω να χαλάσουν την κλίκα τους και να πεσει Ban σε ''FRIENDS''
Q_q Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 δεν ξερω αν θες να το παιξεις εξυπνος η απλα εισαι χαζος μεσιε vl4d.εσυ εσκεμμενα εκανες οτι εκανες κ εφαγες ban γιατι ψαχνοσουν... ο excalibur δεν εφαγε ban για πλακα προφανως... poios to erukse to ban ?
Reptant_ Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 λογικά όπως εχω πει δεν θα έχεις κανέναν φίλο για να μην υπάρχουν Ban προς μεριά σου αρα ban γιατί θα άγγιξες την καρδιά κάποιου..... εγώ είδη ξεκινησα τα report(καρμα abuse) διοτι έφαγα Ban χωρίς καν warn(βλέπω ξέρει το σταφφ τα rules) μα και ρεπορτ που κάνω δεν περιμένω να χαλάσουν την κλίκα τους και να πεσει Ban σε ''FRIENDS'' Warn για κατι που εχεις ηδη ξαναφαει ban. Σου ειπα, να εισαι χαρουμενος
Q_q Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Warn για κατι που εχεις ηδη ξαναφαει ban. Σου ειπα, να εισαι χαρουμενος warn ? gia deikstw mou
Vazelos Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Vampirenie, τι γυρεύεις πάλι εδώ καθυστέρημα που νομίζεις ότι νοιαζόμαστε;
Reptant_ Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 warn ? gia deikstw mou ημαρτον, εχετε καρκινο στα ματια και δεν βλεπετε;
Recommended Posts