Jump to content

Recommended Posts

Posted

Flare,Kadaj7,LittleQueen,ApoEdwPhge,HaLL,AgainstAllOdds,Noble,OMegalosMagos,Dragona,GGPlus,Stal1tsa,PVD...και άλλοι πόσοι .

Όσοι καταλάβατε , με τρέλαναν οι αναμνήσεις :( . Πολλοί απο τους παραπάνω ήταν στο C6 , αλλά δεν έχει νόημα.

Ένα γρήγορο βίντεο που βρήκα .

Υ.Γ. Ακόμα θυμάμαι το farm IT για medals και κλαίω ;D

Posted

Εγώ στο C4 πρέπει να ήμουν 10Χρονών . Σου μιλάω χρόνια πίσω . ;D

ωραίος σέρβερ ήταν αλλά έκλεισε όταν ακόμα μάζευε κόσμο..
Posted

βρες μου τα 2 event του publicar που τα πηρα μονος 8) (ειχε βαλει Blind guardian για μουσικη-Mirror mirror / Into the storm)

Posted

ωραίος σέρβερ ήταν αλλά έκλεισε όταν ακόμα μάζευε κόσμο..

Κράτησε 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος . Απλά καταστράφηκε όταν απο C4 έγινε C6 . Από τους 800-900 online έπεσε αυτομάτως στους 200-300 . Και εγώ C6 έπαιξα ελάχιστο και βγήκα . Δεν γνωρίζω για την συνέχεια του ;D

Posted

βρες μου τα 2 event του publicar που τα πηρα μονος 8) (ειχε βαλει Blind guardian για μουσικη-Mirror mirror / Into the storm)

δε σου το είχα για blind guardian, πραγματικά!

Κράτησε 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος . Απλά καταστράφηκε όταν απο C4 έγινε C6 . Από τους 800-900 online έπεσε αυτομάτως στους 200-300 . Και εγώ C6 έπαιξα ελάχιστο και βγήκα . Δεν γνωρίζω για την συνέχεια του ;D

τελικά στον Ηellbound πρέπει να είχα παίξει..

Γύρω στα 300 άτομα είχε και εκεί..Έπεφτε ξύλο και υπήρχε κίνηση γενικά αλλά έτρωγε άσχημα κολλήματα ο server και έκανε συχνά restarts. Μετά έγινε wipe και γύρισαν μόνο γύρω στα 150 άτομα..

Μετά από λίγο παράτησα, και έμαθα αργότερα πως έκλεισε...

Posted

Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ρε γαμώ . Ή εσύ ή ο HaLL που μπήκε στον server και την επόμενη μέρα έβγαλε Som +29 και πήρε Giran. Μέσα σε 2 μέρες . Νομίζω ο Hall. Όσο για το βίντεο βαριέμαι να ψάχνω :3 .Άσε που εσύ με τον Flare ήσασταν η αιτία να φύγω . Ανοίξατε τον Ultimate και ο αδερφός μου με την παρέα του μπήκαν σε εσάς και σα βλάκας μπήκα και εγώ (11 Tότε ότι έκανε ο "μεγάλος" έκανα και εγώ HUEHUE) . Εγώ και αυτοί ήταν online :3 .

Posted

δε σου το είχα για blind guardian, πραγματικά!

8)

τα βιντεο ταιριαζαν με τη μουσικη αν κ καθολου πρωτοτυπο ειδος μουσικης για τετοια στιγμιοτυπα.

Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ρε γαμώ . Ή εσύ ή ο HaLL που μπήκε στον server και την επόμενη μέρα έβγαλε Som +29 και πήρε Giran. Μέσα σε 2 μέρες 

ο Ηall ηταν που κραταγε Innadril μηνες. ο αδερφος μου πηρε Οren κ αν την εχανε ποτε ηταν για 1 βδομαδα. κανα 6 μηνο το ειχε συνολικα

εγω πηρα το 1ο siege στην Dion οποτε το ανοιξε.βεβαια το χασα γιατι μου σπασε την clan ο βλακας ο admin 8)

Posted

έπαιξε κανείς dna(aka archon) sto freya?

Εγώ στο opening αλλά δεν με έπεισε .

εγω πηρα το 1ο siege στην Dion οποτε το ανοιξε.βεβαια το χασα γιατι μου σπασε την clan ο βλακας ο admin 8)

Dion πρέπει να είχε ally του Greeklover , αυτός είχε Aden . Το θυμάμαι σαν τώρα που παράτησε απότομα και δεν έσπασε clan , και όλα τα μέλη έμειναν και κράτησαν το κάστρο χωρίς leader 1 μήνα σε όλα τα siege , ώσπου και ξαναμπήκε ;D