Jump to content

[GUIDE][GR]Πως να Βάλετε hltv στον server σας


Cr1MsOn

Recommended Posts

Λοιπόν πηγαίντε στον φάκελο που έχετε τον server και βρείτε το αρχείο με όνομα hltv5873.png είναι C:/program Φίλες/steam/steamapps/name/dedicated server/hltv.exe

 

ανοίξτε το και πατήστε name "το όνομα που θέλετε η έχει" μετά πατήστε connect "και βάλτε το ip που έχετε στο ipconfig όχι το whatmyip"

 

άμα έχετε pass στον server σας πατήστε πριν το connect,serverpassword "το pass"

 

Μόλις bi στον server το HLTV πατήστε στην κονσόλα του hltv record "name" και από την στιγμή που θα πατήσετε το record "name"  θα αρχίσει να κάνει record και θα το αποθήκευση στο cstrike.Άμα σας βγάζει ότι δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να το κλείσετε κάντε ένα αρχείο txt μέσα φάκελο στο ίδιο σημείο που είναι το hltv και γράψτε μέσα 10 και αποθηκέψτε το με name steam_appid.

 

Για να δωσουμε καποια Port στην οποια θα λειτουργει το hltv θα πρεπει στην συντομευση που εχουμε κανει να κανουμε δεξι κλικ - ιδιοτητες και να προσθεσουμε στο τελος απο την διαδρομη του hltv το -port 27071 δλδ να γινει ετσι "C:\HLTV\hltv.exe" -port 27071 ωστε το hltv να ακουει στην Port που του εχουμε δηλωσει.

Αν θελουμε το hltv με του τρεχει να κανει αυτοματα connect σε καποιον σερβερ μπορουμε να βαλουμε στο αρχειο hltv.cfg τις εξης γραμμες ωστε να του δειξουμε σε ποια ip & port θελουμε να κανει connect καθως κ αν ο σερβερ χρειαζεται password.

 

 

serverpassword 123

connect 123.123.123.123:27010

 

Προσθετωντας τις 2 αυτες γραμμες το hltv θα δοκιμασει να κανει connect με password 123 στον σερβερ με ip & port 123.123.123.123:27010

 

με την εντολη status μπορειτε να δειτε αν το hltv σας ειναι συνδεμενο με τον σερβερ καθως και αν γραφει καποιο demo εκεινη την στιγμη η οχι.

 

Με ενα search στο google μπορειτε να βρειτε αρκετες παραμετρους για το hltv.cfg που μπορει να σας χρειαστουν.

 

Credits:Me aka Masculine

Link to comment
Share on other sites

Μία ερώτηση μηπως ξερετε πως μπορω να βαλω anti-cheat? διλαδι οταν καποιος βαζει  wallhack οι ότι διποτε να τρωει αυτοματος ban.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...