Jump to content

[GR]{Guild Wars 2 Guild} *ELYSIUM* United we play , United we win !


`Vaxil

Recommended Posts

WDIb3.jpg

Καλωσήρθατε στο επίσημο thread του Guild μας... Τους Elysium !


Η Ιστορία μας.

H Elysium είναι μια guild που προϋπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε πληθώρα MMO rpgs.

 

Έχει σαν πυρήνα μία ομάδα αφοσιωμένων παιχτών που την ακολουθούν σε όλα τα παιχνίδια που κατά περιόδους αποφασίζεται να ασχοληθούμε.

 

Η guild δημιουργήθηκε το έτος 2006 στο παιχνίδι World of Warcraft και από ένα μικρό σχετικά guild σταδιακά καταφέραμε με σκληρή προσπάθεια να την μετατρέψουμε σε ένα από τα καλύτερα guild του server μας.

 

Βασικό μας μέλημα ήταν και εξακολουθεί να είναι σοβαροί παίχτες με γνώση του αντικειμένου του εκάστοτε παιχνιδιού και πάνω από όλα με θέληση να συνεισφέρουν στις ανάγκες του guild.

 

Με κριτήριο όλα τα παραπάνω το guild στελεχώθηκε με αξιόλογα άτομα στις χρυσές εποχές του WoW και κατάφερε να κερδίσει άξια αρκετές πρωτιές σε όσους server πέρασε.

 

Πρώτη μας στροφή σε άλλο mmo έγινε με το Warhammer Online που παρότι ήταν πολλά υποσχόμενο και μας κράτησε συντροφιά για ένα μεγάλο διάστημα μετά λόγω κακής υποστήριξης του παιχνιδιού από την Mythic αναγκαστήκαμε να το αφήσουμε μιας και είχε δεκάδες τεχνικά προβλήματα.

 

Στο Warhammer Online είχαμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινότητας και συσπειρωμένοι σαν γροθιά είχαμε φτάσει στην κατάταξη το 5ο καλύτερο pvp guild στον κόσμο. Είχαμε επίσης την τιμή να μας κάνει αφιέρωμα το PC Master εκείνο το διάστημα σαν την μεγαλύτερη ανερχόμενη ελληνική guild.

 

Μετά την απογοήτευση του Warhammer Online συνεχίσαμε στο Age of Conan που ενώ είχε κορυφαίο σύστημα μάχης και γραφικών είχε πολύ ρηχό υπόβαθρο σε pve και pvp.

 

Την απογοήτευση του Warhammer διαδέχθηκε μια περίοδος που προσπαθούσαν όλοι να βρούν ένα παιχνίδι που πραγματικά θα μας κρατούσε το ενδιαφέρον και ενώ πολλοί αποκόπηκαν από το guild ο πυρήνας ατόμων μας στα δύσκολα μείναμε μια γροθιά.

 

Στη συνέχεια αφού κάναμε ένα γρήγορο πέρασμα από το LOTRO επιστρέψαμε στο WoW που είχε παρουσιάσει νέα expansions.

Μετα το WoW ακολούθησε ένα διάστημα που είχαμε αφοσιωθεί σε ένα νέο και με πολλές φιλοδοξίες παιχνίδι το Rift. Παρότι έδειξε πολλά καλά στοιχεία από την αρχή τελικά αποδείχθηκε πως ήταν ένα project που η εταιρεία δεν είχε ποτέ σκοπό να το διατηρήσει σαν κεντρικό MMO της και γι’αυτό αργότερα το κυρίως developer team το εγκατέλειψε για άλλο project και το άφησε έρμαιο στο έλεος του.

 

Μια από τις τελευταίες μας ελπίδες για ένα παιχνίδι με αξιώσεις αποτέλεσαι το πολυαναμενόμενο ήταν το Star Wars The Old Republic. Παρότι όλα τα reviews πριν την έναρξη του παιχνιδιού μας προδιέθεταν για κάτι το πρωτοποριακό, ενός Sci-Fi ΜΜΟ που θα μας απασχολούσε για πολλά χρόνια τελικά όσο και αν προσπαθήσουμε να παραβλέψουμε τα τεχνικά του προβλήματα και την κακή εξυπηρέτηση δεν μπορέσαμε να ανεχτούμε το πόσο πρόχειρη και ερασιτέχνης φάνηκε η εταιρεία σε όλες της τις κινήσεις.

 

Ολοκληρώνοντας το άρθρο θα θέλαμε η ιστορία της Elysium να συνεχιστεί και στο Guild Wars 2 που αποτελεί για εμάς ένα παιχνίδι που πραγματικά αναμένουμε να μας καταπλήξει όσο κανένα άλλο παιχνίδι.

 

Πως λειτουργεί το Guild μας !

1. Oι Elysium θα διοικούνται από ένα συμβούλιο 5 ατόμων ώστε σε περίπτωση ψηφοφορίας να μην υπάρχει ισοψηφία.

2. Όλα τα υποψήφια μέλη θα πρέπει να κάνουν αίτηση στο site μας για να μπούνε στην ομάδα μας και αν τα καταφέρουν ξεκινάνε με τον βαθμό Trial δηλαδή δόκιμος. Αργότερα ανάλογα με την απόδοσή τους και την συμπεριφορά τους θα προβιβάζονται στα μεγαλύτερα αξιώματα.

3. Είναι υποχρέωση των υποψηφίων για ένταξη στην ομάδα μας να διαβάσουνε καλά πρώτα τους κανονισμούς μας και μετά να κάνουν την αίτησή τους

4. Επειδή δεν πιστεύουμε στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα, σκοπεύουμε να κάνουμε 3-4 raids την εβδομάδα 20:00 με 24:00 ώρα Eλλάδος. Οι μέρες θα αποφασιστούν όταν ξεκινήσει το παιχνίδι η λίγο ποιό πριν για να βολεύουν την πλειοψηφία.

5. Λόγω του ότι έχουμε στις τάξεις μας αρκετές κοπέλες που πολλές είναι και παντρεμένες,αρκετούς μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και γενικά θέλουμε ένα επίπεδο στην ομάδα μας. Η πλάκα ενθαρρύνεται στο μέγιστο αλλά πρέπει να ξέρετε οτι θα υπάρχουν και όρια στο mumble και γενικά.

6. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό κλίμα και να δημιουργηθούν χρόνιες φιλίες που άλλωστε είναι και το μεγαλύτερο προσόν των Elysium. Προβληματικές συμπεριφορές θα απομακρύνονται άμεσα.

 

Σε τι είδους κοινό απευθυνόμαστε.

  * Έλληνες, φυσικά!

  *  Ώριμους.

  * Έχουν ένα αξιόλογο μικρόφωνο.

*  Έχουν μια σταθερή σύνδεση με το Διαδίκτυο.

  * Έχουν έναν ικανοποιητικό υπολογιστή που δεν θα εκραγεί.

*  Ψυχολογία: Όχι αρνητικότητα. Μια θετική συμπεριφορά που συγχρονίζεται με την Guild είναι ένα προτέρημα.

 

 

 

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

    *Χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον, ξέροντας πότε είναι ώρα για σοβαρότητα.

    *Υποστήριξη και συμβουλές για την class/role σας μέσω του Class Officer σας.

  *  Ισότητα και δικαιοσύνη.

  * Μεγάλο ηλικιακό εύρος ώστε να καλύπτονται όλοι.

  * Mumble server.

  *  Και πολλά άλλα , τα οποία όμως, εσείς θα ανακαλύψετε !

 

 

 

 

Πως μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Καταρχάς μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Guild μας και τα forums , που με τόσο μεράκι φτιάξαμε !

Κατά δεύτερον μπορείτε να μπείτε στο mumble μας και εκεί να γνωριστούμε καθώς και να απαντήσουμε την οποιαδήποτε ερώτηση σας , όσον αφορά τους Elysium.

Ορίστε τα στοιχεία : Label: Elysium

Username: Ingame Nick - Real life name. (Πχ Ariakan-Giannis)

Server Address: 85.236.105.19

Port: 5712

Server Password: inglorious2012

( Αν έχετε την οποιαδήποτε απορία , περί της εγκαταστάσεως και της διαμόρφωσης του Mumble , μην διστάσετε να ρωτήσετε!)

 

Οπτικοακουστικό υλικό.

Tα promotonial videos μας !

Elysium Guild Promo

WorldVsWorld PvP. Στο Beta Weekend με τους Elysium!

 

Τέλος , αυτό το topic θα ανανεώνεται συχνά , έτσι ώστε να προστίθενται όλο και περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας !

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά ακούω αυτή τη λέξη, σίγουρα υπάρχει;

http://www.wordreference.com/gren/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

 

Βοήθησα ; ;p

Link to comment
Share on other sites

είναι ιταλικό ρε !

Mε μπέρδεψες τώρα, τελικά υπάρχει λέξη σημαντίκα ή έκανες λάθος τον τόνο. Μετά να πούμε στον wrd να κάνει delete τα posts πριν μπει ο anima και μας περιλάβει και τους 2.
Link to comment
Share on other sites

Mε μπέρδεψες τώρα, τελικά υπάρχει λέξη σημαντίκα ή έκανες λάθος τον τόνο. Μετά να πούμε στον wrd να κάνει delete τα posts πριν μπει ο anima και μας περιλάβει και τους 2.

Δεν υπάρχει αλλά είμαι με 3 ώρες ύπνο ;p
Link to comment
Share on other sites

Palikari an h3era oti to Guild Wars 2 8a paei kala , aneta ta edina ta 55, akoma kai ta 75. Aplws 8elw na 3erw oti den 8a einai paixnidi fouska san to skatoSWTOR, pou mas PRI3ANE TIS MPALES mexri na vgei KI AKOMA PERISSOTERO otan vghke kai meta skata sto vouno.

Link to comment
Share on other sites

Palikari an h3era oti to Guild Wars 2 8a paei kala , aneta ta edina ta 55, akoma kai ta 75. Aplws 8elw na 3erw oti den 8a einai paixnidi fouska san to skatoSWTOR, pou mas PRI3ANE TIS MPALES mexri na vgei KI AKOMA PERISSOTERO otan vghke kai meta skata sto vouno.

Στις 14 θα υπάρξει ένα beta 6 ωρών για να δούνε τα παιδιά στην Arenanet , αν λειτουργούν τα bug fixes τους.

 

Πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά , επειδή είναι το κύριο παιχνίδι τώρα πια της ArenaNet, και από ό,τι έχει δείξει ξέρει τι να κάνει.

 

Όχι σαν την LucaArts.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...