UltrasGate13™ Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Καλησπέρα φίλoι μου, εδώ και περίπου 7 μήνες εμφανίστηκε ένα νέο διαδικτυακό παιχνίδι, το e-sim. Σε αυτό το παιχνίδι η πατρίδα μας, η Ελλάδα, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παιχνιδιού, παρά τον μικρό αριθμό παικτών της. Η κοινότητά μας αυτήν την στιγμή απαριθμεί περίπου 1000 άτομα. Μόνοι μας όμως δεν μπορούμε να κρατήσουμε την χώρα μας ψηλά, εκεί που της αξίζει. Χρειαζόμαστε την βοήθειά σου. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Η επιλογή είναι δικιά σου. Ασχολήσου με το οικονομικό σκέλος του παιχνιδιού και γίνε επιχειρηματίας ή έμπορος. Ασχολήσου με το στρατιωτικό κομμάτι και γίνε ο καλύτερος στρατιώτης της πατρίδας σου. Ασχολήσου με το πολιτικό/κοινωνικό κομμάτι και γίνε βουλευτής, δημοσιογράφος, ακόμα και πρόεδρος της χώρας. Έλα να κυριέυσουμε μαζί τα Σκόπια. Έλα να απωθήσουμε μαζί τους Βουλγάρους που προσπαθούν συνέχεια να καταπατήσουν τις περιοχές μας. Ελα να πάμε μαζι την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Γίνε και συ μέλος της κοινότητάς μας και εμείς θα σε βοηθήοσυμε στα πρώτα σου βήματα στο παιχνίδι. Σε περιμένουμε! Κάνε κλικ εδω ( http://e-sim.org/lan.97765/ ). Θα με βοηθούσες πολύ αν έμπαινες στο παιχνίδι από αυτό το λινκ. Εκτός αυτού μόλις φτάσεις λέβελ 7 θα κερδίσεις 2 παραπάνω χρυσά. Και, πίστεψέ με, θα σου χρειαστουν!
SrbIN Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Me ton tropo pou proseggueis to kosmo, mou erxetai na kserasw.
WhoCaresMyName Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Me ton tropo pou proseggueis to kosmo, mou erxetai na kserasw. Hmmm emena m'arese kai me kanei na to psa3w gia na dw ti pezei... :p
Hli4Snet Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 oreo fenete alla kapos periploko den exw katalabi polla pragmata ...
ExCaLiBuR® Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 tha mpw goustarw etsi tetoia paixnidakia aipeza kai palia ena alo pali eixame mia polu kali xwra alla sto telos eixame faei @@ alla den thumame to onoma
UltrasGate13™ Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 είναι ωραίο παιχνίδι απλό κατά τη γνώμη μου.. αν δεν καταλαβαίνεται και κάτι δεν έγινε και τίποτα και εγώ δεν καταλάβαινα στην αρχή.. στείλτε μου ένα μήνυμα να σας λύσω τις απορίες σας... όσοι μπαίνουν από το λινκ που έχω δώσει με έχουν σαν φίλο από την αρχή
ExCaLiBuR® Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ me ta xalia sou gelas ?
UltrasGate13™ Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Δεν δινουμε σημασία στα 2 προηγουμενα σχόλια! bump
Zeon® Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 καταλαβα το επομενο ikariam εννοειτε πως δεν γνωριζω δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους παιχνιδια μπορει σε πολυ - πολυ εξαιρετικες προτασεις να σκεφτω αν θα πατησω με το ποντικι για να το παιξω λεμε τωρα.
xPuka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Me ton tropo pou proseggueis to kosmo, mou erxetai na kserasw. Κλασσικος αριστερος ανθελληνας,οπως ολα τα σκουλικια του τοπου μας.. [ON] Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω :P μπηκα μεσα απο το λινκ σου, αλλα δε βγαζω ακρη.
Recommended Posts