Jump to content
  • 0

[HELP]L2jFrozen Buffer

Question

Posted

Γεια σας .. έχω ένα πρόβλημα με την buffer στο l2jfrozen pack μου .. Δεν την αναγνωρίζει ..

π.χ επειδή εγώ είχα ένα πολύ παλιό Rev της Frozen μου τα είχε αλλιώς ενώ τωρα διαφορετικά ..

Που πρέπει να βάλω την buffer ( τα html ? ) μήπως φταίει αυτό ...Γιατί όταν μπαίνω στον server δεν μου λέει κάτι εκεί που φορτώνουν τα GameServer Και LoginServer για buffer

*Το Client είναι Interlude !

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Δες την buffer που έκανα share.

Έχει αναλυτικές οδηγίες για το πως να βάλεις buffer στο l2jfrozen.

• 0
Posted

Ναι πατάω //spawn και δεν γίνεται τίποτα !!

Demy.. το κάνω ακριβώς όπως λες και δεν γίνεται τίποτα !!

• 0
Posted

Ναι πατάω //spawn και δεν γίνεται τίποτα !!

Demy.. το κάνω ακριβώς όπως λες και δεν γίνεται τίποτα !!

Exeis perasei..swsta ta html?kai sql?
  • 0
Posted

Ναι. Όλα Σωστά αλλά τέλος πάντων το έχω κάνει έβαζα στο deafoult την buffer και δεν έμπαινε αλλά τώρα που είδα ότι σίγουρα μπαίνει στο deafoult από τις πληροφορίες της Demy το έβαλα εκεί με αποκοπή/επικόλληση !! (γιατί αλλιώς δεν έμπαινε κολλούσε το pc) ty Shadow™ και Demy έστω και επειδή ασχοληθήκατε .. τεσπα κάποιος Mod ας το Lock

• 0
Posted

Ναι. Όλα Σωστά αλλά τέλος πάντων το έχω κάνει έβαζα στο deafoult την buffer και δεν έμπαινε αλλά τώρα που είδα ότι σίγουρα μπαίνει στο deafoult από τις πληροφορίες της Demy το έβαλα εκεί με αποκοπή/επικόλληση !! (γιατί αλλιώς δεν έμπαινε κολλούσε το pc) ty Shadow™ και Demy έστω και επειδή ασχοληθήκατε .. τεσπα κάποιος Mod ας το Lock

Τίποτα :D και ότι άλλο θέλεις, εδώ είμαι.
  • 0
Posted

Locked.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...