Jump to content

Recommended Posts

Posted

What did i scam YouTube? be more specific with some proofs for example

έλα μωρή πίπα απάντα,αν μπορείς να συντάξεις μία πρόταση δηλαδή αχαχαχαχα

Posted

justice γλύψε καμιά τρύπα

που μου έγλειψες ακόμα και τον warmaster ρε βλάκα,αυτοκτόνα

Posted

πηγαίντε ψάξτε για pack και ανοίξτε σέρβερ με 7 stucksub ,ε justice?

που μου έφερες παράδειγμα τον core ρε αχταρμά

Posted

Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ WARMASTER CONTROL DAT FOROUM WITH SOME WANNABE-LICKERS BEHIND

CAPTAIN OBVIOUS BUT YE

Posted

A 16 years old immigrant from russia or bg controlling an Admin that runs his forum successfully from 2005.

Why you care for your account anyway? Just don't help-share again in that shitjunkyard.

Posted

seems you woke up. But you waited for your turn to react. Greek.

δεν είχα λόγο να φωνάξω αν και έβλεπα τι γίνεται,γιατί έλεγα "δεν γαμιέται"

τώρα μου ξύνισε ;D

ye fu vazelos huehue

Posted

Πρόσεχε τι λες για μένα γιατί εγώ κρυβόμουν πίσω από το προηγούμενο unban σου που είχε και το όνομα μου πάνω. Τώρα δεν σε έκανα εγώ ban οπότε το καλύτερό που έχεις να κάνεις είναι να μην αναφέρεις το όνομά μου. Εγώ είπα στον Maxtor ότι σε γράφω και δεν με νοιάζει αν είσαι unban και δεν ήταν δικιά μου επιλογή και αν ήταν θα το είχες μάθει από πρώτο χέρι.

Posted

παπάρια

και το γεγονός εξαρχής ότι έχεις "φιλίες" με τον warmaster,δείχνει ποιος είσαι λολολο

όχι ότι και εδώ στο mxc δεν φάνηκε αλλά anyway

Posted

Από τι φάνηκε ρε? Τώρα έμαθα και εγώ τι είδους άνθρωπος είσαι. Και απ' όσα είπες δεν πιστεύω μία ότι δεν πήρες εσύ τις psc. Γιατί? 1ον διέγραψες τα αρχεία.(οκ δικά σου ήταν) 2ον μετά κλάπηκαν οι psc. 3ον block skype/msn/fb. Κλασσικά.

Posted

Εγώ του είπα τι μου είχες πει ότι δεν πήρες εσύ τις psc. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει από εδώ και πέρα με εσένα. Απλά σταμάτα να αναφέρεις το όνομά μου. Τέλος.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...