VeGe Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Αν κοιτάξεις τριγύρω θα δεις 5/10 έλληνες αμόρφωτους και αγράμματους. Λογικό να μη τους νοιάζει. +
Vazelos Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Eπικ Quote ιs επικ! Άσε τους ελληνάρες να νομίζουν ότι το θέμα είναι εθνικό. Δεν έχω κάνει δεκαρμα απ το karma reset. Εδώ είναι spam section και όχι γαμήστε μου το τοπικ σεκτιον.
VeGe Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Άσε τους ελληνάρες να νομίζουν ότι το θέμα είναι εθνικό. Δεν έχω κάνει δεκαρμα απ το karma reset. Εδώ είναι spam section και όχι γαμήστε μου το τοπικ σεκτιον. Έτσι μας μαθαίνουν ρε φίλε, γι' αυτό και οι γνώσεις παγκόσμιας ιστορίας των περισσοτέρων (που το παίζουν ψαγμένοι είναι μηδενικές). Επειδή θεωρούν την ιστορία ένα εθνικό ζήτημα.
RєVєnGeR^ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Επισης να προσθεσω οτι πριν μερικα χρονια εγινε ανακαλυψη οτι τα ποκεμον υπαρχουνε αλλα φυσικα το κρυψανε τα ΜΜΕ. !!! u ruined my childhood -.- Θα μπορουσα τωρα να ειχα και εγω το πρωτο μου ποκεμον :$ Squirtle ;(
sτrίkε- Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 αν και το ηξερα το συμβαν, εμαθα επιπλεον ποια το ανακαλυψε. Αυτοι ημαστε λοιπον..ημαστε σκλαβοι αυτων που κρυβουν τις ριζες μας. Οσο για εσας που δωσατε οτι να ναι απαντησεις δεν νομιζω οτι ειστε κατι παραπανω απο βλακες... και αμορφωτοι να ειστε μπορειτε να περηφανευτειτε μονο και μονο που ειστε Ελληνες, αρκει να γνωριζετε (οχι απτεστα) την ιστορια σας. Η ιστορια δεν ειναι θεμα μορφωσης. Με μια λεξη θα σας χαρακτηριζα..απλα και λυτα.. ΖΩΑ!
par0s Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Επισης να προσθεσω οτι πριν μερικα χρονια εγινε ανακαλυψη οτι τα ποκεμον υπαρχουνε αλλα φυσικα το κρυψανε τα ΜΜΕ. !!! u ruined my childhood -.- Θα μπορουσα τωρα να ειχα και εγω το πρωτο μου ποκεμον :$ Squirtle ;( lolololololololoLOLolol kai egw to eixa akousi auto alla kanis dn me pisteue :'( :'( :'(
RєVєnGeR^ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 lolololololololoLOLolol kai egw to eixa akousi auto alla kanis dn me pisteue :'( :'( :'( Γαμωτο και στο παλιο κινητο ειχα το νουμερο του proffessor Oak. :'(
par0s Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Γαμωτο και στο παλιο κινητο ειχα το νουμερο του proffessor Oak. :'( xaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
`Vaxil Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 @Όλους τους ''carebear''. Νομίζω πως είτε ο Μαρξ είτε ο Ιούλιος Καίσαρας , είπε : Για να κατακτήσεις έναν λαό 1)Αλλοίωσε την Ιστορία του έθνους τους 2)Κατέστρεψε τον θεσμό της οικογένειας 3)Κάνε τους να ξεχάσουν τα ήθη τους. Δουλεύει προφανώς.
RєVєnGeR^ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 @Όλους τους ''carebear''. Νομίζω πως είτε ο Μαρξ είτε ο Ιούλιος Καίσαρας , είπε : Για να κατακτήσεις έναν λαό 1)Αλλοίωσε την Ιστορία του έθνους τους 2)Κατέστρεψε τον θεσμό της οικογένειας 3)Κάνε τους να ξεχάσουν τα ήθη τους. Δουλεύει προφανώς. Ξεχασες το σημειο οπου ειπε να μας γεμισει με magikarp :(
TEOGR_hItMaKeR Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 OMG ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ .. ΝΑΙ ΚΑΛΑ .. ΠΑΝΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ..
RєVєnGeR^ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 OMG ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ .. ΝΑΙ ΚΑΛΑ .. ΠΑΝΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ .. Τα ποκεμον ;
Dask Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Μερικές φορές το τρολλάρισμα δεν χωράει παντού. Άσχετα, δεν το κάνεις και καλά.
Recommended Posts