Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το κινητό τηλέφωνο που δηλώσατε για τη λήψη των κωδικών extraPIN, είναι το:

30---------

Κωδικός Αίτησης Αλλαγής Κινητού Τηλεφώνου για extraPIN :

--------

Για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των κωδικών extraPIN στο παραπάνω κινητό, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να συνδεθείτε στο Πειραιώς phone banking καλώντας στο 18 28 38 (από σταθερό ή κινητό εντός Ελλάδος) ή στο 0030 210 32 88000 (από το εξωτερικό). Αφού συνδεθείτε, δηλώστε στον εκπρόσωπο της Τράπεζας Πειραιώς τον παραπάνω Κωδικό Αίτησης.

Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία Πειραιώς phone banking, μπορείτε να εγγραφείτε και τηλεφωνικά καλώντας τα παραπάνω τηλέφωνα (οδηγίες). Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα στην υπηρεσία δηλώνοντας στον εκπρόσωπο της Τράπεζας Πειραιώς τον παραπάνω Κωδικό Αίτησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικασία ενεργοποίησης του κινητού τηλεφώνου για extraPIN θα ολοκληρωθεί μόνο όταν συνδεθείτε στην υπηρεσία Πειραιώς phone banking για να δηλώσετε τον κωδικό της αίτησής σας.

Posted

τραγικό..εγώ είχα βάλει τον αριθμό μου στο e-banking και μπήκε αυτόματα

Θα παω απο την τράπεζα τώρα να την πω να μου τα κάνει, σιγά μην φάω όλη μου την κάρτα.
Posted

Πο ρε μαλακα, θα αρχισω τις παναγιες και τους χριστους. Της λεω δηλαδη ειναι ετοιμο; Ναι σε εκανα εγγραφη. ΠΟΥ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ!!!

Posted

Άμα πας να κάνεις φόρτιση κάρτας, σου στέλνει το extraPIN στο κινητό. Το θέμα είναι, το έχεις κάνει σωστά;

Θες να μπεις με tv?; Έκανα ότι μου έλεγες ρε
Posted

Έχω εδώ και 1 μήνα που λέω τη μάνα μου να πάει να βγάλει pre-paid card για να κάνω verify το paypal . Αυτή πήγε απο αναβολή σε αναβολή . Οπότε σήμερα το πρωί μαθαίνω πως θα πάει τράπεζα και τις λέω πάρε φορολογική γιαν α μου βγάλεις . Λέει οκε , παίρνει και τα λοιπά . Γυρνάω μόλις τώρα την ρωτάω και μου λέει ξέχασα να σου βγάλω , θα πάω αύριο . Συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον μου ρε γαμώ την τρέλα μου . 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ :@

Posted

Επίσης άκουσα/διάβασα πως γίνεται να κάνεις και ανάληψη απο ATM εαν έχεις χρεωστική.

ne
Posted

Πήρα τηλέφωνο, την λέω θέλω να κάνω εγγραφή στο phone banking αρχίζει με ρωταέι διάφορα για να ταυτοποιήσει ότι είμαι εγώ(της λέω τόσους κωδικούς και αυτή κόλλησε ποια είναι η λέξη πριν το Τσαλοπουλου(η οδός μου), εν το μεταξύ 8 πολυκατοικίες έχουμε, καμία δεν γράφει Γ. Τσαλοπούλου ή Γεωργίου Τσαλοπούλου), μετά μου λέει να περιμένω. Μου λέει θα σε συνδέσω στα ηχογραφημένα για να γίνει(κι άλλη προφανώς) ταυτοποίηση. Έβαλα το κινητό μου με διέση στο τέλος και το PIN της χρεωστικής με δίεση στο τέλος μετά περίμενα να συνδεθώ με έναν αντιπρόσωπο. Δεν θυμάμαι τι μου έλεγε πάντως έγινε η εγγραφή. 10-15 λεπτά μου πήρε να συνεννοηθώ.
Posted

ED πήγες και ρώτησες στην τράπεζα για τον τετραψήφιο ή είδες στο winbank;

στο winbank

Πήγαινε στις κινήσεις κάρτας, πάτα την συναλλαγή και λεπτομέρειες

Posted

στο winbank

Checkαρε στο Off topics. Βρήκε ο αδερφός μου ένα γαμάτο site!
Posted

στο winbank

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια ρε συ! Ξέρεις πως βάζω τα λεφτά απο την κάρτα στο paypal;