Jump to content

Recommended Posts

Posted

Είχες και χρεωστική; Εαν ναι τι σε βόλεψε περισσότερο;

μέσα στο e-banking κάνεις χρεωστική ρε.

και μπορείς και τσεκάρεις τον λογαριασμό σου online, να κάνεις μεταφορές, πληρωμές, τα πάντα.

Posted

Έβγαλα χρεωστική. Πάω στο paypal να την κάνω verify:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Posted

Δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω με αυτό

Δεν έκανες e-banking που σου είπα για να σε βοηθήσω :x

Έκανα ρε. Έβγαλα πρώτα χρεωστική και μετά της είπα θέλω και e-banking και μου έκανε.
Posted

μπες εδω:

https://www.winbank.gr/EL/Pages/default.aspx

Κάνε login με τα στοιχεία σου απο αριστερά

μετά:

jnmaw.png

width=1024 height=360http://www.aedes.us/d/eNLVj.png[/img]

Βάλε λεφτά στην κάρτα σου ώστε να σου τραβήξει γύρω στο 1.50 μέχρι να κάνει την έγκριση το paypal

width=1024 height=640http://www.aedes.us/d/AqFf0.png[/img]

Πάτα ο κωδικός cvc να σταλεί στο κινητό, θα σου στείλει τον 3ψήφιο κωδικό άρα πρέπει να τον θυμάσαι.

Τελείωσε με τα στοιχεία και πήγαινε εδώ

width=1024 height=640http://www.aedes.us/d/jdyrN.png[/img]

Πάρε τον κωδικό, την ημερομηνία λήξης και γράψε τα στα στοιχεία του paypal, μαζί με τον cvc και πες μου αν σου βγάζει πρόβλημα

Posted

Τι μαλακίες ρε φιλε. Με λεει να παρω τηλεφωνο και θα μου φαει ολη την καρτα. 2λεπτα μηλισα και μου εφαγε 70 λεπτα και δεν εγινε και η παλιο μαλακια, γαμω τον αντιχριστο τους. μου λεει για e-bankin πατα 2, για χρεωστικη πατα 3 και για e-banking(και κατι ακομα) πατα 5. Ε ποιο στον πουτσο να πατησω;

Posted

Τι μαλακίες ρε φιλε. Με λεει να παρω τηλεφωνο και θα μου φαει ολη την καρτα. 2λεπτα μηλισα και μου εφαγε 70 λεπτα και δεν εγινε και η παλιο μαλακια, γαμω τον αντιχριστο τους. μου λεει για e-bankin πατα 2, για χρεωστικη πατα 3 και για e-banking(και κατι ακομα) πατα 5. Ε ποιο στον πουτσο να πατησω;

η eurobank απο ότι ξέρω μέσα απο το site τς κάπου έχει μια επιλογή που βάζεις τν αριθμό σου κ σε πέρνουν μετα απο 1 λεπτο αυτοί....ψαξε λιγο..

Posted

Αυτό δεν το έκανα. Έκανα κατάθεση στην τράπεζα όμως.

βάλε λεφτά μέσα στην κάρτα σου πριν την χρησιμοποιήσεις γιατί θα σου τραβήξει.

Εν το μεταξύ μου δείχνει τον κωδικό CVC αλλά μου τον στέλνει και σε μήνυμα.

Θα συνεχίζει να τον δείχνει μέχρι να τον χρησιμοποιήσεις έστω μία φορά.

Ημερήσιο Όριο Συναλλαγών (Αγορές & Εκφορτίσεις) 

Πόσο το έχεις; 3000;

2000

Που κόλλησες;
Posted

Η πρόσβασή σας στην υπηρεσία ενεργοποιείται σε μόλις 10 λεπτά. Τόσο γρήγορα!

ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙ! 10 λεπτα! Θα μου φαει 3.50 ευρω. 5 ευρω για ενεργοποιηση e-banking, 1.50 για το παυπαλ, 2-3 ευρω για την εκφορτιση. Γαμησε με, θα δωσω 10 ευρω για μαλακιες........................

Posted

Εκανα καταθεση 20 ευρω στην τραπεζα. Μετα μου πηρε 5 για την ενεργοποιηση του e-banking. Τωρα εχω 15. Και μου λεει για φορτιση της καρτας:

Για την εκτέλεση αυτής της συναλλαγής απαιτείται λήψη extraPIN.

Δεν έχετε δηλώσει κινητό τηλέφωνο για να λαμβάνετε extraPIN.

Επιλέξτε «Τροποποίηση Offline» για να καταχωρήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Μετά την ολοκλήρωση της καταχώρησης, θα πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία Πειραιώς phone banking  για να διεκπεραιώσετε την αίτησή σας. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία Πειραιώς phone banking, μπορείτε να εγγραφείτε τηλεφωνικά (οδηγίες).

Posted

η eurobank απο ότι ξέρω μέσα απο το site τς κάπου έχει μια επιλογή που βάζεις τν αριθμό σου κ σε πέρνουν μετα απο 1 λεπτο αυτοί....ψαξε λιγο..

Στην πειραιως ειμαστε.