ExTrEmEDwarf Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Είχες και χρεωστική; Εαν ναι τι σε βόλεψε περισσότερο; μέσα στο e-banking κάνεις χρεωστική ρε. και μπορείς και τσεκάρεις τον λογαριασμό σου online, να κάνεις μεταφορές, πληρωμές, τα πάντα. Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Έβγαλα χρεωστική. Πάω στο paypal να την κάνω verify: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω με αυτό Δεν έκανες e-banking που σου είπα για να σε βοηθήσω :x Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω με αυτό Δεν έκανες e-banking που σου είπα για να σε βοηθήσω :x Έκανα ρε. Έβγαλα πρώτα χρεωστική και μετά της είπα θέλω και e-banking και μου έκανε. Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 μπες εδω: https://www.winbank.gr/EL/Pages/default.aspx Κάνε login με τα στοιχεία σου απο αριστερά μετά: http://www.aedes.us/d/eNLVj.png[/img] Βάλε λεφτά στην κάρτα σου ώστε να σου τραβήξει γύρω στο 1.50 μέχρι να κάνει την έγκριση το paypal http://www.aedes.us/d/AqFf0.png[/img] Πάτα ο κωδικός cvc να σταλεί στο κινητό, θα σου στείλει τον 3ψήφιο κωδικό άρα πρέπει να τον θυμάσαι. Τελείωσε με τα στοιχεία και πήγαινε εδώ http://www.aedes.us/d/jdyrN.png[/img] Πάρε τον κωδικό, την ημερομηνία λήξης και γράψε τα στα στοιχεία του paypal, μαζί με τον cvc και πες μου αν σου βγάζει πρόβλημα Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Ημερήσιο Όριο Συναλλαγών (Αγορές & Εκφορτίσεις) Πόσο το έχεις; 3000; Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Αυτό δεν το έκανα. Έκανα κατάθεση στην τράπεζα όμως. Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Εν το μεταξύ μου δείχνει τον κωδικό CVC αλλά μου τον στέλνει και σε μήνυμα. Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Τι μαλακίες ρε φιλε. Με λεει να παρω τηλεφωνο και θα μου φαει ολη την καρτα. 2λεπτα μηλισα και μου εφαγε 70 λεπτα και δεν εγινε και η παλιο μαλακια, γαμω τον αντιχριστο τους. μου λεει για e-bankin πατα 2, για χρεωστικη πατα 3 και για e-banking(και κατι ακομα) πατα 5. Ε ποιο στον πουτσο να πατησω; Quote
DownUnder Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Τι μαλακίες ρε φιλε. Με λεει να παρω τηλεφωνο και θα μου φαει ολη την καρτα. 2λεπτα μηλισα και μου εφαγε 70 λεπτα και δεν εγινε και η παλιο μαλακια, γαμω τον αντιχριστο τους. μου λεει για e-bankin πατα 2, για χρεωστικη πατα 3 και για e-banking(και κατι ακομα) πατα 5. Ε ποιο στον πουτσο να πατησω; η eurobank απο ότι ξέρω μέσα απο το site τς κάπου έχει μια επιλογή που βάζεις τν αριθμό σου κ σε πέρνουν μετα απο 1 λεπτο αυτοί....ψαξε λιγο.. Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Αυτό δεν το έκανα. Έκανα κατάθεση στην τράπεζα όμως. βάλε λεφτά μέσα στην κάρτα σου πριν την χρησιμοποιήσεις γιατί θα σου τραβήξει. Εν το μεταξύ μου δείχνει τον κωδικό CVC αλλά μου τον στέλνει και σε μήνυμα. Θα συνεχίζει να τον δείχνει μέχρι να τον χρησιμοποιήσεις έστω μία φορά. Ημερήσιο Όριο Συναλλαγών (Αγορές & Εκφορτίσεις) Πόσο το έχεις; 3000; 2000 Τι μαλακίες ρε φιλε. Με λεει να παρω τηλεφωνο και θα μου φαει ολη την καρτα. 2λεπτα μηλισα και μου εφαγε 70 λεπτα και δεν εγινε και η παλιο μαλακια, γαμω τον αντιχριστο τους. μου λεει για e-bankin πατα 2, για χρεωστικη πατα 3 και για e-banking(και κατι ακομα) πατα 5. Ε ποιο στον πουτσο να πατησω; Που κόλλησες; Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Η πρόσβασή σας στην υπηρεσία ενεργοποιείται σε μόλις 10 λεπτά. Τόσο γρήγορα! ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙ! 10 λεπτα! Θα μου φαει 3.50 ευρω. 5 ευρω για ενεργοποιηση e-banking, 1.50 για το παυπαλ, 2-3 ευρω για την εκφορτιση. Γαμησε με, θα δωσω 10 ευρω για μαλακιες........................ Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Εκανα καταθεση 20 ευρω στην τραπεζα. Μετα μου πηρε 5 για την ενεργοποιηση του e-banking. Τωρα εχω 15. Και μου λεει για φορτιση της καρτας: Για την εκτέλεση αυτής της συναλλαγής απαιτείται λήψη extraPIN. Δεν έχετε δηλώσει κινητό τηλέφωνο για να λαμβάνετε extraPIN. Επιλέξτε «Τροποποίηση Offline» για να καταχωρήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Μετά την ολοκλήρωση της καταχώρησης, θα πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία Πειραιώς phone banking για να διεκπεραιώσετε την αίτησή σας. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία Πειραιώς phone banking, μπορείτε να εγγραφείτε τηλεφωνικά (οδηγίες). Quote
ProJecT Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 η eurobank απο ότι ξέρω μέσα απο το site τς κάπου έχει μια επιλογή που βάζεις τν αριθμό σου κ σε πέρνουν μετα απο 1 λεπτο αυτοί....ψαξε λιγο.. Στην πειραιως ειμαστε. Quote
DownUnder Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Στην πειραιως ειμαστε. ΜΑΛΑΚΙΑ..δεν το ειδα..... Quote
Recommended Posts