aGoUaBaS Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Καλησπερα χρονια πολλα, καλη χρονια. Θελω να ρωτησω κατι.. Παιζω σε εναν Freya σερβερ (Blackbird) και τα Eternal Core Duals Swords στον Duelist μου τα βλεπω να λαμπουν μεχρι την μεση. Ειχα δει καποιες pic απο αλλους μεσα στο game που λαμπαν μεχρι κατο οπως εδω (Δεν ειναι ο Blackbird αυτος) Ρωτησα μερικα ατομα μπας και βγαλω ακρη αλλα δεν καταλαβα. Πως μπορω να τα κανω να φαινονται και σε εμενα ετσι? Quote
aGoUaBaS Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Καποιος μου ειπε οτι πρεπει να αφησω τα File του official να κατεβουν αλλα τωρα τα καταργησε η Ncsoft και ειναι Goddess of Destruction o server :/ ξερεις τι μπορω να κανω που να βρω αυτο το crack? Quote
IamYourDeath Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ψαξε στο google και κατεβασε ενα file π λεγετε env.int ειναι τα official glow της NCSoft οποτε φανταζομαι οτι με αυτο θα εισαι μια χαρα! Quote
aGoUaBaS Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Το εχω ψαξει και αυτο απλα αλλαζει τα χρωματα αλλα συνεχιζω να τα βλεπω να λαμπουν ετσι απλα με διαφορετικο χρωμα Quote
IamYourDeath Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 αμα παρατηρησεις ο πισω απο εσενα duelist εχει glow σε ολο το οπλο...αρα μπορει να παιζει ρολο το οτι εσυ το εχεις κανει augment! Quote
aGoUaBaS Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 οχι οχι ο πισω εχει vesper duals swords ο αλλος εχει Eternal Core Dual Swords. τα Periel k ta Eternal core λαμπουν μεχρι την μεση και δεν ξερω γιατι :P Quote
Dask Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ψαξε στο google και κατεβασε ενα file π λεγετε env.int ειναι τα official glow της NCSoft οποτε φανταζομαι οτι με αυτο θα εισαι μια χαρα! Δεν είναι αναγκαστικό να το βρει από την NCSoft, και άλλοι σέρβερ έχουνε το ίδιο env.int μετά από επεξεργασία. Αν ψάξεις λίγο στο google θα το βρεις. Quote
Recommended Posts