Dask Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=154742.new#new Ρε μαλάκα Βασίλη xD έχω κλάσει
FighterBoss Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Έλα ποιοι καμμένοι του κερατά ψήνονται για CP στον EU offi; 30 Νοεμβρίου ανοίγει. P.S. Τον τίτλο τον έβαλα για να τραβήξω προσοχή. P.S.2 Επίσης τον έβαλα για να κάνουν άκυρα bump καχύποπτοι ξένοι ρωτώντας περί τίνος πρόκειται. Έχω ήδη στο party έναν Ρουμάνο οπότε μην περιμένετε full ελληνικό. Βέβαια χώνει κάτι παναγίες στα ελληνικά που του έχω μάθει :) αντράκλα μου βρήκα παρέα ΟΛΟΙ ΨΩΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ θα μπει κι ο phoe official
FighterBoss Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Καλά δεν περιμένω πολλούς να μπούνε και να κάτσουν(από αυτούς π λένε ότι θα μπουν),γιατί τα έχουμε δει κι αλλού. αρκεί να μείνουν άτομα λαικ ανιμα,νικολουδο,vege blabalbal tards
Malzahax Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ DO YOU SPEAK TROLLISH? No? I CAN LEARN YOU!
Dask Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Καλά δεν περιμένω πολλούς να μπούνε και να κάτσουν(από αυτούς π λένε ότι θα μπουν),γιατί τα έχουμε δει κι αλλού. αρκεί να μείνουν άτομα λαικ ανιμα,νικολουδο,vege blabalbal tards Δεν με ξέρεις καλά :/
FighterBoss Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Δεν με ξέρεις καλά :/ βσκ σε έχω κτλβει τζατζατζα >:D ;)
Fortuna Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Βασικά ξέρει κανείς αν αλλάξαν τα max pt members;
FighterBoss Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Βασικά ξέρει κανείς αν αλλάξαν τα max pt members; se 7
FighterBoss Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Enhancement of the Party window as a party can now have up to 7 members.
Recommended Posts