Fortuna Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Έλα ποιοι καμμένοι του κερατά ψήνονται για CP στον EU offi; 30 Νοεμβρίου ανοίγει. P.S. Τον τίτλο τον έβαλα για να τραβήξω προσοχή. P.S.2 Επίσης τον έβαλα για να κάνουν άκυρα bump καχύποπτοι ξένοι ρωτώντας περί τίνος πρόκειται. Έχω ήδη στο party έναν Ρουμάνο οπότε μην περιμένετε full ελληνικό. Βέβαια χώνει κάτι παναγίες στα ελληνικά που του έχω μάθει :) Quote
GeneralKenody Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 (edited) ... Edited April 18, 2022 by OptimumDamage Quote
Xplicit7 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Έλα ποιοι καμμένοι του κερατά ψήνονται για CP στον EU offi; 30 Νοεμβρίου ανοίγει. P.S. Τον τίτλο τον έβαλα για να τραβήξω προσοχή. P.S.2 Επίσης τον έβαλα για να κάνουν άκυρα bump καχύποπτοι ξένοι ρωτώντας περί τίνος πρόκειται. Έχω ήδη στο party έναν Ρουμάνο οπότε μην περιμένετε full ελληνικό. Βέβαια χώνει κάτι παναγίες στα ελληνικά που του έχω μάθει :) Το ξέρεις ότι είμαι μέσα.Τον Trancer έψησες ή τον Icarus ; αχαχχαχα Quote
ExCaLiBuR® Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 P.S. Τον τίτλο τον έβαλα για να τραβήξω προσοχή. P.S.2 Επίσης τον έβαλα για να κάνουν άκυρα bump καχύποπτοι ξένοι ρωτώντας περί τίνος πρόκειται. Έχω ήδη στο party έναν Ρουμάνο οπότε μην περιμένετε full ελληνικό. Βέβαια χώνει κάτι παναγίες στα ελληνικά που του έχω μάθει :) 0xa0x0a0x0a liwnw Quote
Fortuna Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Το ξέρεις ότι είμαι μέσα.Τον Trancer έψησες ή τον Icarus ; αχαχχαχα Trancer. Αυτός που το είπε χτες στο Skype ότι ψάχνει άτομα να παίξει. Εγώ νόμιζα ότι δεν έπαιζε πια L2. Να με υπολογίζετε Με έχεις στο Skype; Quote
Dask Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Να έρθω και εγώ στην παρέα σας? Με παίζετε? Quote
Fortuna Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Να έρθω και εγώ στην παρέα σας? Με παίζετε? Θα φέρεις τις δικές σου κούκλες όμως. Quote
ExCaLiBuR® Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Trancer. Αυτός που το είπε χτες στο Skype ότι ψάχνει άτομα να παίξει. Εγώ νόμιζα ότι δεν έπαιζε πια L2. Με έχεις στο Skype; X poso einai ? Quote
Dask Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Θα φέρεις τις δικές σου κούκλες όμως. Ok αλλά το παλάτι της Πριγκήπισσας Σίσσυ δεν το ξαναφέρνω, την άλλη φόρα το είχατε σπάσει. Quote
ExTrEmEDwarf Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Δεν έχω χρόνο για λιώσιμο δηστυχώς αν και θα γούσταρα fm μανάδες καθημερινώς Quote
Recommended Posts