Jump to content

[GR]Βοήθεια με iPhone 3G App.

HellRanger

Recommended Posts

Γεια σας! Έχω ένα iphone 3g και έχει σπάσει το κουμπάκι που γίνετε αθόρυβο και δυνατό και το "+" της έντασης δεν δουλεύει επίσης γι' αυτό και ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει αυτή τη δουλεία. Το κουμπάκι είναι στο αθόρυβο πάντα και μου είπαν για το "Auto Silent" αλλά αυτό έχει επιλογή μόνο για αθόρυβο που είναι ήδη το τηλέφωνο. Για την ένταση κατέβασα το "Volume Slider Widget" που προσθέτεται στο SBSettings και είμαι εντάξει. Έψαξα στο google και βρήκα αυτή την εφαρμογή http://itunes.apple.com/us/app/generalinfo/id417105341?mt=8 αλλά πρέπει να πληρώσω για να την κατεβάσω. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη να κατεβάσω στο Cydia? Ευχαριστώ που το διαβάσατε.

olokliro 1$ dld 0.70 lepta peripou koita min kseminis apo lefta lol

Μα τι έξυπνος; Ξέρει πόσα είναι 0,99$ σε €.. Μπράβο!

Το θέμα δεν είναι το χρηματικό ποσό κύριε χουβαρντά αλλά ότι δεν έχω κανένα από τους τρόπους πληρωμής για να αγοράσω την εφαρμογή.

Μα τι έξυπνος; Ξέρει πόσα είναι 0,99$ σε €.. Μπράβο!

Το θέμα δεν είναι το χρηματικό ποσό κύριε χουβαρντά αλλά ότι δεν έχω κανένα από τους τρόπους πληρωμής για να αγοράσω την εφαρμογή.

Να βοηθησει πηγε το παλικαρι και του την λες και απο πανω?

Αλλος ειναι ο εξυπνος εδω.

Να βοηθησει πηγε το παλικαρι και του την λες και απο πανω?

Αλλος ειναι ο εξυπνος εδω.

Η βοήθεια ήταν να μου πει πόσο αντιστοιχούν τα 0.99$ σε €; Ειρωνικά το είπε και του απάντησα αναλόγως..

Τέλος πάντων, γνωρίζει κανείς κάτι πάνω σε αυτό που ρωτάω; :S