randomnamehere Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Σήμερα ξεκίνησα ένα facebook group . Έτσι να περνάω την ώρα μου . Αναρωτιέμαι , έχει κανείς άλλος από εδώ μέσα? Facebook Group Quote
ExTrEmEDwarf Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Και όταν δηλαδή φτιάχνετε τα groups στο facebook αποκτάτε εξουσία και μεγαλώνει το e-penis σας; Quote
Xplicit7 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Και όταν δηλαδή φτιάχνετε τα groups στο facebook αποκτάτε εξουσία και μεγαλώνει το e-penis σας; Κάποιος είχε νεύρα ^^ Quote
ExTrEmEDwarf Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Κάποιος είχε νεύρα ^^ Μου την σπάει το facebook γιατί μιλάω με την παρέα μου και αυτοί μιλάνε για αυτό. Κάθε φορά που τους βλέπω μιλάνε για τις γαμωφωτογραφίες και τα likes. Και επίσης κάθε φορά που βγαίνουμε κάθεται ο κάθε μαλάκας και γράφει που πήγε, και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά κάνει tag και εμένα. Μπαίνω μία φορά την βδομάδα για 10 λεπτά να δω τις ειδοποιήσεις μου γιατί αλλιώς δεν έχω επικοινωνία με ορισμένους απο αυτούς και έχει μάθει η μάρα η σάρα και το κακό συναπάντημα που έχω πάει όλες αυτές τις μέρες. Με ρώτησε κανείς αν θέλω να ξέρουν που βρίσκομαι? >.< Quote
randomnamehere Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Μου την σπάει το facebook γιατί μιλάω με την παρέα μου και αυτοί μιλάνε για αυτό. Κάθε φορά που τους βλέπω μιλάνε για τις γαμωφωτογραφίες και τα likes. Και επίσης κάθε φορά που βγαίνουμε κάθεται ο κάθε μαλάκας και γράφει που πήγε, και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά κάνει tag και εμένα. Μπαίνω μία φορά την βδομάδα για 10 λεπτά να δω τις ειδοποιήσεις μου γιατί αλλιώς δεν έχω επικοινωνία με ορισμένους απο αυτούς και έχει μάθει η μάρα η σάρα και το κακό συναπάντημα που έχω πάει όλες αυτές τις μέρες. Με ρώτησε κανείς αν θέλω να ξέρουν που βρίσκομαι? >.< Άμα ήξερες όμως τι λεφτά μπορείς να βγάλεις μέσα απο Facebook δεν θα τα έλεγες αυτά . Δεν αξίζει μία προσπάθεια :)? Quote
FighterBoss Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Άμα ήξερες όμως τι λεφτά μπορείς να βγάλεις μέσα απο Facebook δεν θα τα έλεγες αυτά . Δεν αξίζει μία προσπάθεια :)? ποια λευτά ; Quote
randomnamehere Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 ποια λευτά ; Τι πια λεφτά ? :P .. Εννοώ , τις μεγάλες σελίδες στο facebook , συνήθως τις αγοράζουν μεγάλα μπλογκ :D Quote
sokianos Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ρε σι εγω εχω τετοια http://www.facebook.com/groups/280875676294/ γινεται να την κανω ετσι?? http://www.facebook.com/pages/Ta-Kalitera-Amaksia-tou-Hrakleiou/213305072034407 Quote
Yakamoto Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ρε σι εγω εχω τετοια http://www.facebook.com/groups/280875676294/ γινεται να την κανω ετσι?? http://www.facebook.com/pages/Ta-Kalitera-Amaksia-tou-Hrakleiou/213305072034407 esu exeis kanei omada oxi selida Quote
sokianos Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 esu exeis kanei omada oxi selida Ναι το ξερω γινεται να το κανω οπως το δευτερο?? :) Quote
Yakamoto Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ναι το ξερω γινεται να το κανω οπως το δευτερο?? :) dn kserw :/ Quote
Salot Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 makari to fb na klisei twra kai na aftoktonaei kosmos Quote
Noble® Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 πλεον ο κοσμος δν ανταλλαζει κινητα αλλα fb profiles το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ο κοσμος ΠΛΕΟΝ δεν ξερει να φλερταρει εκτος οθονης!χειροτερο για τους αλλους καλο για μας της παλιας σχολης του live f2f flirting :p Quote
LordNicolaS Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 πλεον ο κοσμος δν ανταλλαζει κινητα αλλα fb profiles το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ο κοσμος ΠΛΕΟΝ δεν ξερει να φλερταρει εκτος οθονης!χειροτερο για τους αλλους καλο για μας της παλιας σχολης του live f2f flirting :p bravo file swsta ta eipes Quote
ExTrEmEDwarf Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 πλεον ο κοσμος δν ανταλλαζει κινητα αλλα fb profiles το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ο κοσμος ΠΛΕΟΝ δεν ξερει να φλερταρει εκτος οθονης!χειροτερο για τους αλλους καλο για μας της παλιας σχολης του live f2f flirting :p Aκριβώς. Η πρώτη ατάκα έχει καταντήση να είναι "Έχεις facebook?". Κανείς δεν ξέρει να προσεγγίσει καμία πια, έχει χαθεί η μαγεία της πρώτης ματιάς, της πρώτης κουβέντας, του πρώτου φιλιού. Τώρα πια τα κάνουν όλα μέσω του facebook και όταν βρίσκονται πρώτη φορά και οι 2 σκέφτονται "Καλά τώρα τά χω με αυτόν?" Quote
Recommended Posts