Jump to content

[Documentary] Children Of The Riots

Recommended Posts

Posted

Φυσικά και θα προστατέψω από δω και πέρα το όνομα της Αστυνομίας. Και δεν ευθύνομαι εγώ που έγινε έτσι η Αθήνα. Εσείς που είστε εκεί την κάνατε έτσι. Εγώ όσες φορές έχω δει κάτι στην πόλη μου που δεν μου αρέσει έχω πάρει το 100 τηλέφωνο. Και μην ξανανοίξουμε πάλι την ίδια κουβέντα για το ποιός θα παίρνει λεφτά και ποιός όχι. Ήδη με το νέο μισθολόγιο απότι έχω ακούσει, γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση, ο μισθός  των ένστολων θα αυξηθεί. Αλλά και στα 800 να μείνει τουλάχιστον θα έχω κάποιο μισθό ΣΙΓΟΥΡΟ και κάποια ασφάλεια. Κάτι το οποίο δύσκολα θα έχει κάποιος από τα 18 του. Και λέω 18 γιατί από 1/11 θα είμαι ασφαλισμένος και θα πληρώνομαι. Μικρό αλλά καλό πόσο.

Κάτσε εσύ δίπλα στα αφεντικά αλλά όταν θα πέφτουν οι σφαίρες και θα χυθούν τα μυαλά σου ποια πουτάνα δουλάρα θα τα μαζέψει αφού δε θα σαι εκεί ;

Posted

Κάτσε εσύ δίπλα στα αφεντικά αλλά όταν θα πέφτουν οι σφαίρες και θα χυθούν τα μυαλά σου ποια πουτάνα δουλάρα θα τα μαζέψει αφού δε θα σαι εκεί ;

Δεν βλέπω κάθε μέρα να πέφτουν σφαίρες κοντά σε αστυνομικούς. Είναι πάρα πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις. Λιγότερες ταινείες.
Posted

Δεν βλέπω κάθε μέρα να πέφτουν σφαίρες κοντά σε αστυνομικούς. Είναι πάρα πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις. Λιγότερες ταινείες.

Ακόμα δε το βλέπεις γιατί δεν έχει ξυπνήσει εντελώς ο κόσμος.Αλήθεια στο ΑΤ της Αγίας Παρασκευής ποιος προστάτεψε τους δικούς σου από τις σφαίρες των καλάζνικοφ ; Κανείς.Απλά αυτό σκέψου ότι εσύ τους προστατεύεις αλλά όταν χρειάζεσαι προστασία δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ εκεί να σε βοηθήσει.

Posted

Ακόμα δε το βλέπεις γιατί δεν έχει ξυπνήσει εντελώς ο κόσμος.Αλήθεια στο ΑΤ της Αγίας Παρασκευής ποιος προστάτεψε τους δικούς σου από τις σφαίρες των καλάζνικοφ ; Κανείς.Απλά αυτό σκέψου ότι εσύ τους προστατεύεις αλλά όταν χρειάζεσαι προστασία δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ εκεί να σε βοηθήσει.

Καλά τα λες. Αλλά τι ακριβώς θες να κάνω εγώ; Να αφήσω στη μέση αυτό που θέλω να κάνω και να ξαναδώσω πανελλήνιες; Συγνώμη, αλλά δεν θέλω.Διάλεξα να κάνω αυτό το επάγγελμα γιατί μου αρέσει και ας έχει τόσους κινδύνους.

Κάθε επάγγελμα έχει τα αρνητικά έχει και τα θετικά του. Κανένα επάγγελμα δεν έχει μόνο θετικά.

Posted

Ήδη με το νέο μισθολόγιο απότι έχω ακούσει, γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση, ο μισθός  των ένστολων θα αυξηθεί.

δεν αντεξα!!! θα βγαλω τον Αδη απ το sig μου για να το βαλω!

εκει που ολοι λενε για περικοπες εσυ νομιζεις οτι θα εχεις κ αυξηση? :D καλυτερο κ απο ανεκδοτο με ποντιους κ την ξανθια γκομενα του τοτου!αντιθετα θα εισαι ο 1ος που θα παρει μειωση!!! χοχοχο

Ποτε βγαινει το skin του Super Teemo?

epic answer is epic
Posted

noble, έχει δίκιο. Η απλή λογική το λέει ότι πρέπει να ανέβει ο μισθός έτσι ώστε να γίνουν πιο πολλοί...

Πιο πολλοί -> πιο εύκολη επιβολή της τάξης

Posted

noble, έχει δίκιο. Η απλή λογική το λέει ότι πρέπει να ανέβει ο μισθός έτσι ώστε να γίνουν πιο πολλοί...

Πιο πολλοί -> πιο εύκολη επιβολή της τάξης

Ζητω ο Αδωνις κ ο Πλευρης!

Posted

δεν αντεξα!!! θα βγαλω τον Αδη απ το sig μου για να το βαλω!

εκει που ολοι λενε για περικοπες εσυ νομιζεις οτι θα εχεις κ αυξηση? :D καλυτερο κ απο ανεκδοτο με ποντιους κ την ξανθια γκομενα του τοτου!αντιθετα θα εισαι ο 1ος που θα παρει μειωση!!! χοχοχο

Κύριε mod ηρεμήστε και μην κοροιδεύετε τα μέλη με το να βάζετε ειρωνικά αυτά που λένε στο sig σας.
Posted

Κύριε mod ηρεμήστε και μην κοροιδεύετε τα μέλη με το να βάζετε ειρωνικά αυτά που λένε στο sig σας.

μεσιε,θα σου συνιστουσα να κρατησεις λιγο πιο χαμηλους τονους.αν εισαι εν(σ)τολοκ@βλος ειναι δικαιωμα σου :) ομως σε τετοιους χαλεπους καιρους το να βγαινεις επιδεικτικα κ να κοκορευεσαι οτι θα γινεις μπατσονι ,θα εισαι μονιμας απλα διαβαζοντας απ το ενιαιο κ θα παιρνεις $$$ ενω οι αλλοι θα τους τρωει η μαρμαγκα της ανεργιας κ της κρισης ειναι προκλητικοτατο εξισου με το sig μου :)
Posted

μεσιε,θα σου συνιστουσα να κρατησεις λιγο πιο χαμηλους τονους.αν εισαι εν(σ)τολοκ@βλος ειναι δικαιωμα σου :) ομως σε τετοιους χαλεπους καιρους το να βγαινεις επιδεικτικα κ να κοκορευεσαι οτι θα γινεις μπατσονι ,θα εισαι μονιμας απλα διαβαζοντας απ το ενιαιο κ θα παιρνεις $$$ ενω οι αλλοι θα τους τρωει η μαρμαγκα της ανεργιας κ της κρισης ειναι προκλητικοτατο εξισου με το sig μου :)

Είναι πρόκληση η αλήθεια; Δεν ξέρω πως έχεις μάθει, αλλά εγώ θέλω να λέω την αλήθεια όπως είναι. Και μένα δεν μου αρέσει αρκετές φορές, αντιδράω άσχημα αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα στο τέλος γιατί έτσι έχουν τα πράγματα.
Posted

τα λες με τοσο εριστικο  τροπο αρκετες φορες που οταν απαντανε με τον ιδιο τροπο μπριζωνεσαι!

αλλα για να λεμε οπως παντα την αληθεια ακου την οσο κ αν ποναει

1)αξιωματικος η οχι ο αστυνομικος θα ειναι παντα ο ΜΠΑΤΣΟΣ για το ευρυ κοινο.

2)ΜΑΤ = Ξυλο κ η βρωμα της κοινωνιας

3)ο βασικος σου μισθος θα ειναι 650ευρω του χρονου ως νεοπροσλαμβανομενος κ τωρα ειναι 750μαξιμουμ οπως οριζει η εθνικη συλλογικη συμβαση.να δω ποσο θα προστατευεις αυτους που θα σου κατεβαζουν το μισθο κ ταυτοχρονα θα σε διαταζουν να τους φυλας κ αν θα λες αυτα που λες τωρα

4)δεν ξερω αν εχεις κανει τιποτα στη σχολη αλλα αν εισαι 18 μαλλον τωρα ξεκινας.θα πηξεις αυτα τα 2 χρονια καρδιτσα κ κομοτηνη γιατι ακομη δν εχεις παρει γευση!!!!

5)το να εισαι περηφανος για κατι μαγκια σου...σεβομαστε ολοι το σωμα κ το θεσμο της ΕΛΑΣ,αλλα ΟΧΙ τα προσωπα που την απαρτιζουν , την διοικουν κ σκεφτονται οτι τωρα εχω εξουσια και θα σας σκισω κ ατομα διεφθαρμενα στα ανωτατα κλιμακια που το μονο που σκεφτονται ειναι ποτε θα γινουν ταξιαρχοι κ στρατηγοι προστατευοντας πολιτικους!!!!

6)κανεις δεν ξυπναει κ λεει να τα κανει μπουρδελο στο κεντρο καθε πολης...

Posted

τα λες με τοσο εριστικο  τροπο αρκετες φορες που οταν απαντανε με τον ιδιο τροπο μπριζωνεσαι!

αλλα για να λεμε οπως παντα την αληθεια ακου την οσο κ αν ποναει

1)αξιωματικος η οχι ο αστυνομικος θα ειναι παντα ο ΜΠΑΤΣΟΣ για το ευρυ κοινο.

2)ΜΑΤ = Ξυλο κ η βρωμα της κοινωνιας

3)ο βασικος σου μισθος θα ειναι 650ευρω του χρονου ως νεοπροσλαμβανομενος κ τωρα ειναι 750μαξιμουμ οπως οριζει η εθνικη συλλογικη συμβαση.να δω ποσο θα προστατευεις αυτους που θα σου κατεβαζουν το μισθο κ ταυτοχρονα θα σε διαταζουν να τους φυλας κ αν θα λες αυτα που λες τωρα

4)δεν ξερω αν εχεις κανει τιποτα στη σχολη αλλα αν εισαι 18 μαλλον τωρα ξεκινας.θα πηξεις αυτα τα 2 χρονια καρδιτσα κ κομοτηνη γιατι ακομη δν εχεις παρει γευση!!!!

5)το να εισαι περηφανος για κατι μαγκια σου...σεβομαστε ολοι το σωμα κ το θεσμο της ΕΛΑΣ,αλλα ΟΧΙ τα προσωπα που την απαρτιζουν , την διοικουν κ σκεφτονται οτι τωρα εχω εξουσια και θα σας σκισω κ ατομα διεφθαρμενα στα ανωτατα κλιμακια που το μονο που σκεφτονται ειναι ποτε θα γινουν ταξιαρχοι κ στρατηγοι προστατευοντας πολιτικους!!!!

6)κανεις δεν ξυπναει κ λεει να τα κανει μπουρδελο στο κεντρο καθε πολης...

1) Έχω θείους αξιωματικούς και κανένας όταν ακούει τη φράση "Διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών" ή "Αστυνομικός Διευθυντής" δεν λέει "να ο βρωμόμπατσος".

2) ΜΑΤ= η καλύτερη υπηρεσία. Όλοι έτσι μου λένε. Έχεις σταθερό ωράριο. Ξέρεις ότι θα δουλέψεις 8 ώρες. (όχι όπως η τροχαία ή η ΔΙ.ΑΣ. που αν συμβεί τροχαίο κάθονται παραπίσω για τα χαρτιά επειδή έπεσε πάνω στην ώρα τους). Σίγουρα έχει πολύ βρομιά η κοινωνία και ανεξαρτητα από την υπηρεσια που θα είμαι θα συναντίσω πολύ. Οι θείοι μου που είναι στην δίωξη μέσα στο καλοκαίρι πήγαν 5-6 φορές Αθήνα για να μαζέψουν ναρκωτικά. Και μιλάμε για αξιωματικούς. Ενώ θα μπορούσαν να κάθονται στα γραφεία τους και να δίνουν εντολές, πάνε και παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα. Και ειδικά ο ένας απο τους θείους μου που είναι ο διαπραγματευτής.

3) Δυστυχώς έτσι είναι η αλήθεια. Ειδικά τα πρώτα χρόνια θα έχω έναν μεσαίο μισθό (αν δεν αλλάξει κάτι τα επόμενα χρόνια) για να φυλάω τον κάθε πολιτικό. Αλλά όμως δεν σκέφτηκες κάτι. Όταν προστατεύεις τέτοια άτομα, θα αποκτήσεις γνωριμίες και θα πας κάπου αλλού καλύτερα και μπορεί και με καλύτερα λεφτά, γιατί από υπηρεσία σε υπηρεσία αλλάζουν τα επιδώματα και ότι άλλα έχει.

4) Ούτε χρόνο δεν κάθομαι στην σχολή και μετά πάω ένα χρόνο πρακτική Αθήνα και περνάω περίπου από όλες τις υπηρεσίες για να τις μαθώ. Στην ουσία δεν μαθαίνεις τίποτα, απλά κάτι γραφειοκρατικές μαλακίες.

5) Εγώ είμαι περίφανος για τον κόπος μου, δεν είμαι πάντα περίφανος για την ΕΛ.ΑΣ. γιατι έχει κάνει ΠΟΛΛΕΣ γκάφες αλλά και πολλά καλά πράγματα τα οποία δεν ξέρει ο κόσμος.

6) δεν το έπιασα το τελευταίο.

Τέσπα, σήμερα επικρατεί η αντίληψη "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" και τα συναφή. Εμένα δεν με πειράζει γιατί έχω άτομα που θα με βοηθήσουν με διάφορους τρόπους και αυτό σήμερα, στην Ελλάδα αυτή, μετράει.

Πείτε ότι θέλετε, βρίστε όσο θέλετε επειδή έχω το λεγόμενο "μέσον", αλλά πάρτε το χαμπάρι. Σήμερα μόνο έτσι πας μπροστά στην Ελλάδα. Ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά αν δεν βάλω εγώ το μέσον θα το βάλει άλλος και θα μου φάει την δουλειά. Αυτά από μένα.