Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ελεος ρε, 3 μιση ωρες του πηρε? Για το συγκεκριμενο σχεδιο χρειαζοντε το ΠΟΛΥ 2 μιση :/ Φανταζομαι τι περασες...

Αντε αναμενουμε για την photo :)

Κάναμε και διάλειμμα 3 φορές ,τσιγάρο , καφέ , φαγητό.

Αλλά πάνω κάτω 3 ώρες!

Posted

OMG! Πραγματικα ουτε τσαμπα δεν θα καθομουν να μου βαρεσει ο συγκεκριμενος. Το ταττουαζ εχει τοσα λαθη που το λιγοτερο που θα μπορουσα να πω θα ηταν, ΕΛΕΗΝΟ...

Λαθη στις φωτοσκιασεις, στις αναλογιες του σωματος, τα χερια ειναι λες και τα ζωγραφισε 10 χρονων παιδι, δεν υπαρχει βαθος, η σκια στο ποδι κανει το ποδι να φαινεται παραπληγικο, χαλια περιγραμμα, το προσωπο θυμιζει περισσοτερο αποκριατικη μασκα παρα ανθρωπινο προσωπο, δεν υπαρχει η αισθηση ξυλινης επιφανειας στο σταυρο +.

Πραγματικα λυπαμαι οταν βλεπω τετοιες δουλειες απο ''επαγγελματιες'' του ειδους.

Δεν πειραζει ομως, υπαρχει η επιλογη του cover up.

Χθες εκανα αυτο στο chest μου :

dsc00977by.jpg

Posted

OMG! Πραγματικα ουτε τσαμπα δεν θα καθομουν να μου βαρεσει ο συγκεκριμενος. Το ταττουαζ εχει τοσα λαθη που το λιγοτερο που θα μπορουσα να πω θα ηταν, ΕΛΕΗΝΟ...

Λαθη στις φωτοσκιασεις, στις αναλογιες του σωματος, τα χερια ειναι λες και τα ζωγραφισε 10 χρονων παιδι, δεν υπαρχει βαθος, η σκια στο ποδι κανει το ποδι να φαινεται παραπληγικο, χαλια περιγραμμα, το προσωπο θυμιζει περισσοτερο αποκριατικη μασκα παρα ανθρωπινο προσωπο, δεν υπαρχει η αισθηση ξυλινης επιφανειας στο σταυρο +.

Πραγματικα λυπαμαι οταν βλεπω τετοιες δουλειες απο ''επαγγελματιες'' του ειδους.

Δεν πειραζει ομως, υπαρχει η επιλογη του cover up.

Χθες εκανα αυτο στο chest μου :

dsc00977by.jpg

Φίλε το τατου είναι φρέσκο , μια μέρα πάνω μου , θέλει 10 μέρες συντήρηση με πεπανθολ και προσοχή με το νερό κτλπ.

Μου είπε οτι θα αποβάλλει πολύ χρώμα και θα δω πως θα ναι σε 10 μέρες περίπου.

Σκιες γυρω απο σώμα,δαχτυλα,προσωπο δεν θα μεινουν ετσι ....

Δεν μπορεις να καταλαβεις ακομη την δουλεια του μιας και πρεπει να περασουν καποιες μερες για να "στρωσει".

Posted

Φίλε το τατου είναι φρέσκο , μια μέρα πάνω μου , θέλει 10 μέρες συντήρηση με πεπανθολ και προσοχή με το νερό κτλπ.

Μου είπε οτι θα αποβάλλει πολύ χρώμα και θα δω πως θα ναι σε 10 μέρες περίπου.

Σκιες γυρω απο σώμα,δαχτυλα,προσωπο δεν θα μεινουν ετσι ....

Δεν μπορεις να καταλαβεις ακομη την δουλεια του μιας και πρεπει να περασουν καποιες μερες για να "στρωσει".

Αυτη ειναι η δουλεια μου εδω και 6 χρονια και νομιζω πως αυτα τα χρονια μου δινουν την δυνατοτητα να αναγνωριζω το σωστο απ' το λαθος. :)

Μπορω να ξερω πως θα γινει το ταττουαζ σου σε ''15 μερες'' και πιστευω να το καταλαβαινεις αυτο :)

Ας περιμενουμε 10 μερες λοιπον να δεις και μονος σου :)