Jump to content

[BOT] OOG Walker for TheGame.gr + Full OOG/IG Guides

Recommended Posts

Posted

Milame efriksa!Eixa akousei gia walker alla den to fantazomoun toooooooso proxwrhmeno to thema!

Bravo ston koufo kai ston alex! ::)

Omws re paidia mhpws mporeite na ksanavalete links pou doulevoun epeidh ta hdh yparxonta ta exoun svhsei apo rapidshare?

Posted

Ola ta links tou 1ou post douleueoun mia xara. Ektos an ennoeis alla links, opote postare ta na doume ;)

Posted

Mias kai se vrika den se afino!!! pos ginete na valo to bot na kani asist se mena?

Auto-Assist (tick it)

8asd5f69as.jpg

Posted

link VeryfyServer Fail >.<

ti kanw?????

E-mail:

Grand_Striker@hotmail.com

Diavazeis & ksanakaneis oti lene oi odigies. Episis diavazeis olo to thread giati eixan kai alloi to problem sou ;)

Posted

agapite koufo :P:P  8a i8ela na kaneis 1 oloidio gia ton e-g  k na eimaste opos ton palio kalo kairo (arxes c4)..

eimai neo melos edo (an k eixa register apo palia)   k 8a i8ela na min 8eori8ei ayto to quote san spam...

mexri stigmis exo brei mono in-game walker k 8a i8ela 1 omorfo k aplo opos ta palia..(out dld) ty a lot prokatabolika..

ps: den ksero alla i mapa sou me kanei k se pao..:P

ps2: an yparxei kana modify se ayto to walker na gyrsei se e-g anafere to edo.

kapou edo gyro 8a eimai na to do

Posted

agapite koufo :P:P  8a i8ela na kaneis 1 oloidio gia ton e-g  k na eimaste opos ton pali kalo kairo (arxes c4)..

eimai neo melos edo (an k eixa register apo palia)  k 8a i8ela na min 8eori8ei ayto to quote san spam...

mexri stigmis exo brei mono in-game walker k 8a i8ela 1 omorfo k aplo opos ta palia..(out dld) ty a lot prokatabolika ,

ps: den ksero alla i mapa sou me kanei k se pao..:P

Kala tha itan na ginotan oti thelame, alla dystyxws den asxoloume me e-global. Pros to paron, opws eipes, yparxei to IG, pou ekane share o khadia alla oxi OOG. Elpizw kapoios pou asxoleitai me e-global na kanei kati gia tin periptwsi sou ;)

PS: Fasi i mapa tou koufodina e? :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...