Jump to content
  • 0

[REQUEST] HELP FOR SERVER

Question

Posted

Καλημέρα,

Φτοιάχνουμε ενα σερβερ για το Lineage II και τον προορίζουμε για να γίνει ενας απο τους καλυτερους στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό. Το project ειναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Εχουν δουλεψει και άλλοι developers σε αυτο και χρειαζόμαστε αλλον ενα στο να βοηθησει. Φυσικά για καθε δουλειά που θα προσφέρει θα πληρώνετε αναλόγως. Εχω ξανακάνει τέτοιο post και στο English section. Ο developer αυτος θα πρέπει απραιτήτως να γνωρίζει αρκετα καλά εως και άψογα τις γλώσσες java, html, sql, xml. Μην δυστάσετε να απαντήσετε, απλά στείλτε μου email εδω: ghades@hotmail.gr

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Καλημέρα φίλε μου. ακούγονται πολύ καλά αυτά που λες. το θέμα είναι : πιστεύεις πραγματικά ότι θα βρεις σωστό Developer εδώ? τα άτομα που αξίζουν εδώ μέσα ως Developers είναι λίγα , και τα περισσότερα από αυτά είναι δεσμευμένα σε άλλους Servers. Καλή επιτυχία σου εύχομαι όπως και να 'χει.

• 0
Posted

Καλημέρα φίλε μου. ακούγονται πολύ καλά αυτά που λες. το θέμα είναι : πιστεύεις πραγματικά ότι θα βρεις σωστό Developer εδώ? τα άτομα που αξίζουν εδώ μέσα ως Developers είναι λίγα , και τα περισσότερα από αυτά είναι δεσμευμένα σε άλλους Servers. Καλή επιτυχία σου εύχομαι όπως και να 'χει.

συμφωνώ απολυτά δύσκολα θα βρεις από εδώ developer