Jump to content

[GR]ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ?

Lucky Dice

Recommended Posts

koita ligo ta agalmta ktlp. einai paromoia me auta stis mukines . episis pws einai dunaton na egrapsan gia thn amerikh prin kan thn anakalipsoun ?

toulaxiston mporei na htan indianoi prin ekei alla oi ellines thn brikan prin tous amerikanous

Ναι οκ. Και ο Κολόμβος ήταν από τη Γένοβα.

eksigiste mou tote pws iksere sta keimena tou kai egrapse gia thn ameriki kai meta tha sas paradextw . mexru tote min milate

kala trava ani3e kanena biblio istorias na dis ama einai alh8eia...

to video einai pseftiko grafes kai mlkies akou eki 2000 p.x milane gia asia kai amerikh xa0ax0ax0ax0

to video einai pseftiko grafes kai mlkies akou eki 2000 p.x milane gia asia kai amerikh xa0ax0ax0ax0

egw lew na anoikseis esu kanena vilvio na ksestrabotheis

sxetika me to vivlio tis istorias , den einai kai i kaliteri pigi , kai to siniditopoiisa perisi,

I aderfi m paei sto gimnasio , egw otan pigena eixame allo vivlio .

Anyway , sto diko mou sxetika me tin katastrofi tis Smirnis :

-------

Τους επιπλέοντες τους αποτελείωναν οι Τούρκοι με σπαθιά και ξύλα. Αναρίθμητες οι υπάρξεις, προπαντός γυναίκες, παιδιά και γέροντες, εσφάγησαν μέσα σε αίσχιστες θηριωδίες…».

--------

Και στης αδερφής μου γράφει : Συνοστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης,

-------------

ΝΑΙ ΡΕ! ΕΊΧΕ ΚΑΛΌ ΚΑΙΡΌ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΜΈΡΑ , ΌΛΟΙ ΘΈΛΑΝΕ ΝΑ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΜΠΆΝΙΟ ΚΑΙ ΈΓΕΙΝΕ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΌΣ ΚΆΤΩ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ

egw lew na anoikseis esu kanena vilvio na ksestrabotheis

nai to vlepo me afta pou les paizh na 3erw kalitera thn istoria ths elladas apo esena kai as min eimai ellinas....katse skepsou ligo,psa3e na dis ama exoun toulaxiston ligo alh8eia oxi na pistevis ti lene se ena video sto youtube.

nai to vlepo me afta pou les paizh na 3erw kalitera thn istoria ths elladas apo esena kai as min eimai ellinas....katse skepsou ligo,psa3e na dis ama exoun toulaxiston ligo alh8eia oxi na pistevis ti lene se ena video sto youtube.

ama den eise ellinas dromo apo to topic

kai ec pou eisia ti egine?? ti skata 3eris h akoma pistevis oti h ellhnes anakalipsane thn amerikh? axaxaxaxax

apo opia xwra kai na eise pisteuw dn exete istoria san ths elladas kai zileueis kai ta les olla auta.ade dromo twra

apo opia xwra kai na eise pisteuw dn exete istoria san ths elladas kai zileueis kai ta les olla auta.ade dromo twra

ti na zilepso more flore 10xrone des ta xalia ths xwra sou twra kai ase pios anaklipse thn amerikh pios xestike pios thn anakalipse... an kai ezisa edw apo mikros 3erw thn istoria ths xwras m kai na 3eris einai ena simantiko komati apo thn ellhniki

den exw ti na zilepso kai den exw tpt enantion ths elladas ala ec eisai o floros edw pou pistevis vlkies ala ti na pis den ta piani to mikro sou mialoudaki.

ti na zilepso more flore 10xrone des ta xalia ths xwra sou twra kai ase pios anaklipse thn amerikh pios xestike pios thn anakalipse... an kai ezisa edw apo mikros 3erw thn istoria ths xwras m kai na 3eris einai ena simantiko komati apo thn ellhniki

den exw ti na zilepso kai den exw tpt enantion ths elladas ala ec eisai o floros edw pou pistevis vlkies ala ti na pis den ta piani to mikro sou mialoudaki.

alitheia pisteueis oti h xwra mou einai xalia ?

koita tis upoloipes kai meta milla kai dn sou milaw gia twra alla gia thn istoria

alitheia pisteueis oti h xwra mou einai xalia ?

koita tis upoloipes kai meta milla kai dn sou milaw gia twra alla gia thn istoria

ma den exi simasia h istoria den alazis tpt kita sto melon sou exi vgi na psa3is doulia na dis pos einai?? tote apantise m...

ama den se endia8eroun ok diko sou problima......ec kai oi upolipi 10 pou pistevete oti h ellhnes vrikan prothn thn amerikh eiste megalh ntroph na to 3eris...... mono apo 10xrona san esena 8a akousis tetia pragamata sto 3nalew trava psa3e to 8ema meta pes ths vlkies sou.

ma den exi simasia h istoria den alazis tpt kita sto melon sou exi vgi na psa3is doulia na dis pos einai?? tote apantise m...

ama den se endia8eroun ok diko sou problima......ec kai oi upolipi 10 pou pistevete oti h ellhnes vrikan prothn thn amerikh eiste megalh ntroph na to 3eris...... mono apo 10xrona san esena 8a akousis tetia pragamata sto 3nalew trava psa3e to 8ema meta pes ths vlkies sou.

exei xarh pou efiga apo to banland prin liges meres k dn thelw na ksanapaw mono auto sou lew

exei xarh pou efiga apo to banland prin liges meres k dn thelw na ksanapaw mono auto sou lew

gt den saresi na sou pane kontra?? epidi to les ec prepi na leme nai?? de3ou thn alh8eia den vrika h ellhnes thn amerikh oso na to 8es ec den 8a gini pote afto ax0ax0ax0ax0ax0

vl4d t nomizeis pws htan oi arxaioi ellines?psarades k noikokirides?a eise poli gelasmenos auta sas ma8enoun sto sxoleio kai kati 15 xrona p vgalan to gumnasio p.x nikoloudos erxonte na poulisoune mourh me auta p t leei o ka8hghths tou gt k se autone auta ema8an...ma den paizei pote na ma8oume thn ali8inh mas istoria gia den simferei....gt ean mono me tous 300 mas proskinane t 8a ekanan an h3eran pws oi arxaioi ellhnes patisan pantou?

Nikoloude eipes pws oi arxaioi ellhnes patisan sto feggari g plaka ma den 3ereis pws ekeinei patisan prwtoi... ean den exeis mioopia psa3e meso google earth sto feggaraki...k 8a deis stis photo p den exei paixth photoshop gt se polles pextike gia na mn t doume...uparxoune :) elpizw me ta updates na mn ta exoun peira3ei k auta... k s 3ana lew nikoloude pws paizei na eise k alvanos stis rizes sou g rwta tn patera sou...gt edw file m stn ellada mas ma8enoune mparoufes apla mas lene pws oi arxaioi ellines htan psarades ktlp...den 8a ma8oume pws k pou xa8ikane ma uparxoune stoixeia g auta p akougonte k pisteyete twra auta p sas leei h diamantopoulou sta sxoleia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...