Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τοτε τι μας το γραφετε εδω περα?Αυτο δεν καταλαβενω.Γραφοντας ολα αυτα σε ενα forum τι προσπαθειτε να αποδειξετε?Τι προσπαθειτε να κερδισετε?Ωραια, τα πιστεψα.Μετα τι?

Αν ειναι δυνατον πια...συνελθετε και βγητε καμια βολτα εξω.Θα σας κανει καλο -.-

na vgw volta ?

min stenaxwriesai kai eimai poles wres eksw apo to spiti.

to oti diavazw gia tous illuminati den sumenei oti tha kleistw sto spiti

auto to topic den to ekana gia na katastrepsoume tous illuminati

apla na mathoun kati mlks se poion kozmo zoun

Posted

βλεικ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ πες πως προσπαθουμε να κανουμε κατι τι πιστευεις?πως με αυτα που λες εισαι καποιος?με το να προσπαθεις να πουλισεις μουρη να το πω στα ισια πως εχεις γνωσεις τιποτα δεν εχεις ....εγω δεν προσπαθω τιποτα παρα να ξυπνησω καποιους....και επειδη καποια κρατη ειναι χρονια τωρα να το πω απλα εξω απο το θεμα διοτι δεν εχουνε ΤΙΠΟΤΑ δεν εχουνε ρολο στα σχεδια τους π.χ νεα ζηλανδια,καμερουν,συβιρια,κολουμβια,αλβανια κ.α επειδη η ΕΛΛΑΔΑ κατεχει τον ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ σε αυτο θελουν να κοιμομαστε εγω ξερω τι παιζετε και προσπαθω να τους ξυπνισω....αν ημουν νεο ζηλανδος φυσικα θα ελεγα οτι νανε κ αλλα πραγματα διοτι στην χωρα μου δεν θα συνεβενε ακομα τιποτα και θα ειμουνα ενταξη αλλα αφου ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ εχω την σκεψει και ευτιχως που εχω γνωσεις και ξερω τι γινεται θα το παλεψω και βλεπω την χωρα μου να καταστρεφετε απο 2-3 τραπεζιτες δεν θα κατσω ετσι

Ρε αγορι μου καταλαβε οτι και να ειναι αληθινες οι μαλακιες που λετε, δεν μπορειτε να κανετε κατι μιας και μιλατε για μια τοσο μεγαλη οργανωση.Και στο κατω κατω σιγα μην προσπαθησω να πουλησω μουρη μεσω του ιντερνετ.Ελεος πια.

Οσον αφορα το οτι δεν με ενδιαφερει, καθομαι εδω περα γιατι πολυ απλα πιστευετε οσα πιστευεται αλλα φτανετε μεχρι εκει.Μεχρι το "πιστευω".Ουτε επιχειρηματα, ουτε αποδειξεις, ουτε ονοματα, ουτε φωτογραφιες.Τιποτα.

Και σου εκανα μια ερωτηση.Ειπες "πολλοι ανθρωποι ειναι μεσα στους Illuminati".Και εγω σου εκανα μια πολυ απλη ερωτηση.Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι?Ονοματα.

Posted

Και επειδη δεν θελω να ξεκινισω βεντετα με κανεναν απλα οπως ειπα βλεικ δεν σε ενδιαφερει μην ποσταρεις..μην το κοιτας καν

Posted

Και επειδη δεν θελω να ξεκινισω βεντετα με κανεναν απλα οπως ειπα βλεικ δεν σε ενδιαφερει μην ποσταρεις..μην το κοιτας καν

Ακομα δεν απαντας την ερωτηση μου.

Posted

οπως ειπα κυριως ελενχετε απο τους τραπεζιτες Rockfeller/Morgan/Rothschild

Ειπες ομως και απο αλλους πολλους ανθρωπους.Ανεφερες Rihanna και Eminem.Θελω και τα υπολοιπα ονοματα.Δεν ειναι κατι δυσκολο πιστευω αυτο που ζητω μιας και ειστε ολοι σας εδω μεσα τοσο σιγουροι και ψαγμενοι,ετσι?

Posted

Ειπες ομως και απο αλλους πολλους ανθρωπους.Ανεφερες Rihanna και Eminem.Θελω και τα υπολοιπα ονοματα.Δεν ειναι κατι δυσκολο πιστευω αυτο που ζητω μιας και ειστε ολοι σας εδω μεσα τοσο σιγουροι και ψαγμενοι,ετσι?

ΜΙΑ ΩΡΑ ΛΕΩ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ

Posted

και να ο εβραιοαμερικανος+ροδοσταυρος φενεται καθαρα η στολη του

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREG3XvbaVm_r3rViIS1-O5SKGW3IOeJimaSM6s1OMVnJ4JNCij

και εδω προσκινισε στους εβραιους http://1.bp.blogspot.com/_y2ES1Yblzk4/THEgcE0FXjI/AAAAAAAAABI/wlFyTRES9QE/s1600/1536053.jpg

Να σου φτιαξω μια παρομοια με το photoshop?2 λεπτα θα μου παρει.Αν και δεν χρειαζεται, απλα κοιτα την κοκκινη μαλακια που φοραει ποσο bam κανει για ψευτικο.Χαχα

ΜΙΑ ΩΡΑ ΛΕΩ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ

Δεν γινεται μεγαλε να μου λες την Rihanna και τον Eminem, να ισχυριζεσαι πως οι Illuminati τους εδωσαν φημη για να περασουνε μερικα μυνηματα, και να μην μπορεις να μου πεις και μερικα αλλα ονοματα γνωστων ανθρωπων.Δηλαδη διαλλεξαν μονο αυτους τους 2?

Posted

θες ονοματα μασονον η των οικογενειων ιλλουμινατι?

Ονοματα τα οποια βρισκονταν στην ιδια κατηγορια με τον Eminem και την Rihanna.

Posted

Admiral John Sidney McCain

Barack Obama

George Papandreou

Hillary Clinton

Jared Leto

George Bush

Bill Clinton

Jirah D. Buck

Rupert Murdoch

Jennifer Salke

Alexa rank

Carl-Henric Svanberg

Bob Dudley

Barnes Roy

Alexander Cameron Rutherford

Posted

Barack Obama

George Papandreou

Hillary Clinton

Jared Leto

George Bush

Bill Clinton

Jirah D. Buck

Rupert Murdoch

Jennifer Salke

Alexa rank

Carl-Henric Svanberg

Bob Dudley

Barnes Roy

Ωραια, δειξε αποδειξεις τωρα για τον καθενα.

Posted

Barack Obama

George Papandreou

Hillary Clinton

Jared Leto

George Bush

Bill Clinton

Jirah D. Buck

Rupert Murdoch

Jennifer Salke

Alexa rank

Carl-Henric Svanberg

Bob Dudley

Barnes Roy

einai kalioi....

Ωραια, δειξε αποδειξεις τωρα για τον καθενα.

re afou den se endiaferei

sukw fuge apo to topic

les oti einai mlkies

ti thes na matheis ?

Posted

Admiral John Sidney McCain>κατι που δεν αναφερει το βικιπαιδια μασονος 17ο βαθμου που ειχε πει δημοσια και υποστιριζε την μασονια και την χρηματοδοτησε

Barack Obama>εχει καταστρεψει τις ΗΠΑ επειδη ετσι του δοθικαν εντολες και μεσο του THANK YOU SATAN που ειπε υπηρχαν επαναστατες χριστιανοι μα και αυτοι δεν καταφεραν τιποτα

George Papandreou>εβραιομασονος εχει προσκινισει στους εβραιους υπαρχει και το βιντεο και καταστεφει μεσο των εντολων που του δοθηκαν την Ελλαδα

Hillary Clinton>ειχε δηλωσει πως ειναι υποταγμενη στους ναιτες και υποστιριζε και αυτη και ο αντρας της τον σατανα

George Bush>το φαινομενο με την 11/9/2001 κ οπως ειχε πει για να καταφερεις κατι πρεπει να εκτοξευσεις την προπαγανδα και ειχε πει αρκετα για την FEDERAL RESERVE

Bill Clinton>το ειχε δηλωσει οτι ηταν ναιτης και υποστιριζε τον σατανα

Jared leto>το λεει μεσα απο τους στοιχους των τραγουδιων του κ κανει προπαγανδα...

Jirah D. Buck>Eχει γραψει και βιβλιο για αυτο το θεμα...και μιλισε κ για τον εαυτο του