Jump to content

Question

Posted

Παίδες έφτιαξα ενα σέρβερ Gracia Freya και όλα είναι κομπλέ εκτός απο ενα θέμα με τα πόρτς γιατί ο ρούτερ μου είναι της HOL και με μπερδέυει λίγο αλλά όποιος μπορεί να με βοηθήσει καλώς...

Το θέμα μου είναι οτι όταν ανοίγω το φάκελο System το L2.ini δεν ανοίγει με το File Edit κι εκτός αυτού αντί για L2.exe υπάρχει L2.bin..

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

leipon File mou giati exw kai egw hol  des  stin photo pou tha pas na anoi3eis tis port..

1

6qdw0p.png

2

wmgx1y.png

kai  tha anoi3eis tin port.. oti provlima exeis me tis port steile mou pm..

Gia to system  to provlima pou exeis  mporeis na kaneis to e3eis na pareis apo ena server s to Hopzone  kai na to ftia3eis...

• 0
Posted

τα έκανα όλα αλλά ο σέρβερ μάλλον θέλει ρύθμιση στα χόστ οπότε αγορίνα αν μπορείς να με βοηθήσεις θα χαιρόμουν...

Τώρα όσον αφορά το System πήρα απο άλλον σέρβερ έκανα μετατροπή στο L2.ini  αλλά όταν το τρέχω με συνδέει στον σέρβερ που κατέβασα το System....

• 0
Posted

Αυτο που λες δεν γινεται .....Κατεβασε απο ενα αλλο σερβερ οπως εκανες τελος παντων μετα ανοιξε με file edit Και βαλε την no-ip για τους φιλους σου και την ip 192.168.1.x που σου βγαζει στο сmd οταν γραφεις "ipconfig" χωρις τα "" σε εσενα δηλαδη θα χρειαστει να κανεις 2 Patch μετα κανε αποθηκευση σε 413 και εισαι οκ μαλλον δεν ειχες κανει αποθηκευση..

• 0
Posted

Δεν καταλαβαίνω τι λές Τεορ,αυτό που λές το έκανα με το fileEdit το θέμα μου είναι οτι δεν θέλω να βάλω το No-IP θέλω ο σέρβερ να σηκώνεται καθαρά τοπικά...

Βασικά θα κάνω ενα τόπικ και θα ανεβάσω εικόνες να δείτε τι εννοώ...

• 0
Posted

Τέορ οκ το έλυσα ο σέρβερ τρέχει κανονικά...

Το πρόβλημα είναι οτι δεν με βάζει στον σέρβερ ενω τον βλέπω Light...

Και το οτι τον βλέπω με 160 Ping είναι φυσιολογικό??

• 0
Posted
Τέορ οκ το έλυσα ο σέρβερ τρέχει κανονικά...

Το πρόβλημα είναι οτι δεν με βάζει στον σέρβερ ενω τον βλέπω Light...

Και το οτι τον βλέπω με 160 Ping είναι φυσιολογικό??

Οχι δεν ειναι φυσιολογικο που δεν μπορεις να μπεις φρευα ειπες οτι ειναι ο σερβερ ε? Τοτε ανοιξε το σερβερ.προπερτιες αρχειο στο gameserver και βρες εκει που λεει

AllowedProtocolRevisions = 146;148;152;214;216
Καντο ετσι οπως στο δινω αμα παλι δεν πιασει αφησε σκετο το 216

το 160 που λες ναι ειναι φυσιολογικο τοσο πρεπει να βγαζει περιπου.. δεν εχουν σημασια αυτα..

• 0
Posted

Ξέρεις κανένα σέρβερ να μου προτείνεις να κατεβάσω το System γιατί σε αυτούς που δοκίμασα όλοι κάποιο πρόβλημα βγάζουν...

Ο ένας μου βγάζει Ping 9999 απο τον EasyFun που κατέβασα και να αλλάξω την IP στο L2.ini με βγάζει πάλι στον σέρβερ του L2EasyFun....

Αν έχεις δοκιμάσει κανένα System που να σου δούλεψε ευχαρίστως να το κατεβάσω..

Ναι κιόλας για πρίν Freya είναι ο σέρβερ..

• 0
Posted

To System σου μια χαρά δουλέυει αλλά και πάλι όταν φτάνω στην λίστα των σέρβερ δεν με αφήνει να μπω...

Μήπως πρέπει να φτιάξω τίποτα??