Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καταρχας να αναφερω οτι εχω Windows 7 Ultimate.

Καλησπερα..

αυτο το προβλημα το εχω εδω και 3 βδομαδες. (δεν σας το ανεφερα γιατι πιστευα οτι δεν θα μου το ξανακανει αλλα...)

Λοιπον ανοιγω το PC η μου κολλαει στο πρωτο screen που φορτωνει μαυρα γραμματα ή

μια κολλαει στο δευτερο screen κατω κατω που λεει Boost CD/Rom κατι τετοιο τελος παντων δηλαδη πριν βγει το Starting Windows.

Αμα δεν κολλησει εκει κολλαει στο Starting Windows , αμα δεν κολλησει και στο Starting κολλαει στο Welcome.

Δεν ειναι ιος το εχω ψαξει (και συνηθως οι ιοι δεν σχετιζονται με αυτο το προβλημα)

Posted

Όταν λες κολλάει, δεν ανοίγει καθόλου η έχει μεγάλο delay;

κολλαει εκει

το εχω αφησει πανω απο 30 λεπτα

Posted

Είχες κάνει install κανένα παράξενο πρόγραμμα που δεν λειτούργησε σωστά, ή παιχνίδι, ή γενικά τι πείραξες τελευταία πριν γίνει αυτό;

Γιατί υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις system restore, ή έστω format. Πρέπει να είναι software error

Posted

Πάλι καλά που έγραψες οτί έχεις πρόβλημα ώστε να μην μπω Skype ;P

-.-

Είχες κάνει install κανένα παράξενο πρόγραμμα που δεν λειτούργησε σωστά, ή παιχνίδι, ή γενικά τι πείραξες τελευταία πριν γίνει αυτό;

Γιατί υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις system restore, ή έστω format. Πρέπει να είναι software error

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι.. ο θειος μου , μου ειπε οτι λογικα παιζει να εχω διαγραψει κανα αρχειο.

Πως φτιαχνεται αυτο? Μπορω να κανω κατι σαν ''rollback''?

Posted

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι.. ο θειος μου , μου ειπε οτι λογικα παιζει να εχω διαγραψει κανα αρχειο.

Πως φτιαχνεται αυτο? Μπορω να κανω κατι σαν ''rollback''?

Κοίτα, επειδή έχει περάσει καιρός, δεν ξέρω αν σε πιάνει το restore. Αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αρχεία σου ή τα έχεις σε backup σκληρό, τότε μπορείς να κάνεις format και να είσαι καθαρός.
Posted

Κοίτα, επειδή έχει περάσει καιρός, δεν ξέρω αν σε πιάνει το restore. Αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αρχεία σου ή τα έχεις σε backup σκληρό, τότε μπορείς να κάνεις format και να είσαι καθαρός.

σκληρο εχω να τα βαλω.. αλλα να δοκιμασω το restore για να ειμαι σιγουρος?

(Πως ακριβως γινετε αυτο? ;P)

Posted

σκληρο εχω να τα βαλω.. αλλα να δοκιμασω το restore για να ειμαι σιγουρος?

(Πως ακριβως γινετε αυτο? ;P)

Βάζεις το cd των windows, κάνεις restart και boot απο το cd και αντί να πατήσεις εγκατάσταση τώρα πατάς το κουμπί απο κάτω που λέει αποκατάσταση συστήματος.
Posted

Βάζεις το cd των windows, κάνεις restart και boot απο το cd και αντί να πατήσεις εγκατάσταση τώρα πατάς το κουμπί απο κάτω που λέει αποκατάσταση συστήματος.

ειναι πλαστα

οποτε να το παω για format?

Posted

και πλαστά να είναι λειτουργεί.

το θεμα ειναι οτι δεν εχω το CD..

Αστο θα παω να κανω κι αλλο φορματ.. (4 μεσα στον χρονο)

καντο λοκ και ευχαριστω

Posted

locked, για να είσαι σίγουρος για τα δεδομένα σου αγόρασε έναν εξωτερικό σκληρό και βάζε εκεί πέρα όλα τα σημαντικά δεδομένα σου απο το να τα χάνεις κάθε φορά.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...