Jump to content

Recommended Posts

Posted

Θελω να κανω tattoo henna,ποσο κραταει?

(Περιλαμβανονται μπανια στην θαλασσα/στο σπιτι κτλπα)

Παρακαλω απαντηστε μονο αν γνωριζετε 100%.

Posted

μπορείς να κάνεις για 15 μέρες, μπορείς και για 1 μήνα +++

Για 2 μέρες δεν θα μπορείς να κάνεις μπάνιο νομίζω και σταδιακά θα ξεβάφει!

Posted

Εγώ το τελευταίο henna που έκανα κράτησε 2 εβδομάδες, και έκανα καθημέρινά μπάνιο, και θάλασσα παίζει να πήγα 3 με 4 φορές

Posted

Εγώ το τελευταίο henna που έκανα κράτησε 2 εβδομάδες, και έκανα καθημέρινά μπάνιο, και θάλασσα παίζει να πήγα 3 με 4 φορές

Οσον αναφορα το μπανιο με πληροφορισες πληρως,ty.

μπορείς να κάνεις για 15 μέρες, μπορείς και για 1 μήνα +++

Για 2 μέρες δεν θα μπορείς να κάνεις μπάνιο νομίζω και σταδιακά θα ξεβάφει!

Δηλαδη πχ οταν παω θα της πω για ποσο θελω να κρατησει? εχει σχεση η βαφη τιποτα τετοιο?

Posted

Οσον αναφορα το μπανιο με πληροφορισες πληρως,ty.

Γιατί απλά δεν καλύπτεις το μέρος που θα κάνεις henna με σακούλα και σελοτέιπ όταν είναι να κάνεις μπάνιο και να κρατήσει παραπάνω;
Posted

Γιατί απλά δεν καλύπτεις το μέρος που θα κάνεις henna με σακούλα και σελοτέιπ όταν είναι να κάνεις μπάνιο και να κρατήσει παραπάνω;

Καλη ιδεα.. αμα το κανω αυτο κραταει ανετα για 2 βδομαδες και πανω?
Posted

Καλη ιδεα.. αμα το κανω αυτο κραταει ανετα για 2 βδομαδες και πανω?

Φυσικά. Εγώ το ξεκόλωνα στην δουλειά και μετά καπάκι μπάνιο, θα κρατούσε παραπάνω αν το πρόσεχα ;P
Posted

ο περίγελος της παραλίας χαχαχα :Ρ

τεσπα, νομίζω πως ναι, μπορείς να κάνεις μια χέννα που κρατάει 15 μέρες και μια άλλη που κρατάει παραπάνω...φυσικά θα αλλάζει η τιμή!

Επίσης η τιμή μπορεί να μεγαλώσει ανάλογα με το τι θες να γράψεις (δυσκολία κλπ κλπ) !

Από 15 μέχρι 50 ευρώ παίζει να σου πάρει.

Αν σου πουν παραπάνω ψάξε για άλλο μαγαζί!

Posted

Ενοώ όταν κάνει μπάνιο στο σπίτι του

τεσπα, νομίζω πως ναι, μπορείς να κάνεις μια χέννα που κρατάει 15 μέρες και μια άλλη που κρατάει παραπάνω...φυσικά θα αλλάζει η τιμή!

Επίσης η τιμή μπορεί να μεγαλώσει ανάλογα με το τι θες να γράψεις (δυσκολία κλπ κλπ) !

Αν βρεί καλό μαγαζί, θα δεί πως υπάρχουν για 15 μέρες (Το απλό), 1 μήνα, 3 μήνες και νομίζω 1 χρόνο

Posted

Φυσικά. Εγώ το ξεκόλωνα στην δουλειά και μετά καπάκι μπάνιο, θα κρατούσε παραπάνω αν το πρόσεχα ;P

Οκ παιδια ευχαριστω πολυ!

(Μητσο δεν θα βαλω σακουλα στην παραλια,μονο σπιτι ;P)

Καντε το λοκ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...