xTsili Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 όπου έχει καλή μπύρα. ο μπαμπάς μου έχει μαγαζί στη χαλκοκονδύλη,αν είναι και θέλουμε περίσευμα πάμε απο κει.
Vazelos Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 ο μπαμπάς μου έχει μαγαζί στη χαλκοκονδύλη,αν είναι και θέλουμε περίσευμα πάμε απο κει. που είναι αυτή;
xTsili Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 που είναι αυτή; είναι το στενό που ήταν ο γρηγόρης στη λεωφόρο που γίνονται τα επεισόδια μωρέ με τους φοιτητές,εκεί που είναι το αστυνομικό τμήμα,στον πάνω δρόμο μετά τη λεωφόρο,δίπλα στη δεη ακριβώς είναι.
xTsili Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 αααα, μπαααα απλά δεν κερνάει,έχει και σουγιά για τους πακιστανούς!
Vazelos Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 απλά δεν κερνάει,έχει και σουγιά για τους πακιστανούς! θα είναι και η μάνα σου;
Vazelos Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 με τι λεφτά ρε μαλάκα? της ανατροφής που σου δίνω...
xTsili Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 της ανατροφής που σου δίνω... μαλάκα έχω τόσους γιους,πάντα έψαχνα έναν πατέρα :x
Xplicit7 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ατομα να σε κερασουν κανα 2 3 μπουκετα , δεχεσαι? Κωλώνεις.
Recommended Posts