GeneralKenody Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 (edited) ... Edited May 15, 2022 by GeneralKenody
GeneralKenody Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 (edited) ... Edited March 8, 2022 by OptimumDamage
Noble® Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 η χαρα των τριγυρω μαγαζιων κ περιπτερων!χιλιαδες ευρω τζιρος!!! ο γιωργακης δεν ιδρωνει!!! η λυση ειναι παραλυση κ μαζικη απεργια διαρκειας ^^
`Vaxil Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Θα πήγαινα εγώ σήμερα , αλλά τώρα μόνος μου με την μητέρα μου που θέλει να ζητωκραυγάσει δεν..
GeneralKenody Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 (edited) ... Edited March 8, 2022 by OptimumDamage
`Vaxil Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 akousa stis eidhseis oti h EL.AS blokarei poulman me diadilotes p erxonte apo tn eparxia hahahaahahhaah Λαός > ΓΕΛ.ΑΣ
VeGe Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 η χαρα των τριγυρω μαγαζιων κ περιπτερων!χιλιαδες ευρω τζιρος!!! ο γιωργακης δεν ιδρωνει!!! η λυση ειναι παραλυση κ μαζικη απεργια διαρκειας ^^ omg πρώτη φορά συμφωνούμε !! yeii Eγώ θα κατέβω γύρω στις 11, εξάρχεια για ξεκούραση και πάλι πίσω μέχρι το πρωί. Έχει βουλιάξει η Αθήνα σήμερα
Noble® Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 omg πρώτη φορά συμφωνούμε !! yeii Eγώ θα κατέβω γύρω στις 11, εξάρχεια για ξεκούραση και πάλι πίσω μέχρι το πρωί. Έχει βουλιάξει η Αθήνα σήμερα συμφωνεις για την απεργια κ την παραλυση η οτι θα πλουτισουν τα γυρω σουβλατζιδικα κ καφετεριες?
Vazelos Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 συμφωνεις για την απεργια κ την παραλυση η οτι θα πλουτισουν τα γυρω σουβλατζιδικα κ καφετεριες? συμφωνείς ότι μόλις πάρει μπρός ο κόσμος δε θα μήνει καρφίτσα όρθια σε απόσταση 1χλμ ;
Recommended Posts