Jump to content

Recommended Posts

Posted

η χαρα των τριγυρω μαγαζιων κ περιπτερων!χιλιαδες ευρω τζιρος!!! ο γιωργακης δεν ιδρωνει!!! η λυση ειναι παραλυση κ μαζικη απεργια διαρκειας ^^

Posted

Θα πήγαινα εγώ σήμερα , αλλά τώρα μόνος μου με την μητέρα μου που θέλει να ζητωκραυγάσει δεν..

Posted

akousa stis eidhseis oti h EL.AS

blokarei poulman me diadilotes p erxonte apo tn eparxia

hahahaahahhaah

Λαός > ΓΕΛ.ΑΣ

Posted

η χαρα των τριγυρω μαγαζιων κ περιπτερων!χιλιαδες ευρω τζιρος!!! ο γιωργακης δεν ιδρωνει!!! η λυση ειναι παραλυση κ μαζικη απεργια διαρκειας ^^

omg πρώτη φορά συμφωνούμε !! yeii

Eγώ θα κατέβω γύρω στις 11, εξάρχεια για ξεκούραση και πάλι πίσω μέχρι το πρωί. Έχει βουλιάξει η Αθήνα σήμερα

Posted

omg πρώτη φορά συμφωνούμε !! yeii

Eγώ θα κατέβω γύρω στις 11, εξάρχεια για ξεκούραση και πάλι πίσω μέχρι το πρωί. Έχει βουλιάξει η Αθήνα σήμερα

συμφωνεις για την απεργια κ την παραλυση η οτι θα πλουτισουν τα γυρω σουβλατζιδικα κ καφετεριες?
Posted

συμφωνεις για την απεργια κ την παραλυση η οτι θα πλουτισουν τα γυρω σουβλατζιδικα κ καφετεριες?

συμφωνείς ότι μόλις πάρει μπρός ο κόσμος δε θα μήνει καρφίτσα όρθια σε απόσταση 1χλμ ;