CarmineAngelo Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Οπ κι άλλος λογικός. Ένας ένας έρχεστε; Μας έδωσαν άδεια απο το τρελοκομείο .
ProJecT Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Μας έδωσαν άδεια απο το τρελοκομείο . :P Σοβαρά μιλάω.
CarmineAngelo Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 :P Σοβαρά μιλάω. Πέρα απο την πλάκα τα μεγαλύτερα αδέρφια μου έχουν περάσει παρόμοια επεισόδια αλλά βρμ να τους ρωτάω .
CarmineAngelo Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Μην φοβάσαι τίποτα ρε! Στην ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! Στην χώρα που βάζουν μέσα τους αθώους και κρατάνε έξω τα λαμόγια που μας καταστρέφουν . ::)
MixMasteR Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Στην χώρα που βάζουν μέσα τους αθώους και κρατάνε έξω τα λαμόγια που μας καταστρέφουν . ::) ;)
CarmineAngelo Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! Ναι ΟΠΚΕ ήταν, έτσι λένε βασικά οι φίλοι μου. Μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, άλλωστε εμένα ενδιαφέρει μόνο και αυτά που είπες εσύ τα δίνω περισσότερη σημασία απο τους άλλους. Δεν είναι αστείο. Και 500 ευρώ δεν είναι λίγα. Ο πατέρας μου λέει αν ήταν μέχρι τώρα θα σας έπιαναν. Anw, Noble thanks....and the rest :3 Lock it.
Recommended Posts