'Baggos' Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Καλησπέρα. Σε λίγο θα παραγγείλω ένα Dedi server, θέλω να ρωτήσω, αν βάλω Linux θα είμαι καλημένος? Γιατί μου λέγανε ότι είναι καλά για Server. Επίσης, να αγοράσω Control Panel? ή δεν το χρειάζομαι για αρχή? Λογικά θα πρέπει να ανοίξω εγώ τα Ports του Dedi PC? Quote
0 `Rοmeο Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ta port s kathe dedi einai anixta.... ola ta port egw agorasa apo thn arxh to control panel tra dn 3erw ... gia sena oti thes tra gia linux dn 3erw Quote
0 MixMasteR Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Κοίταξε επειδή βλέπω ότι είσαι άσχετος τελείως από linux , γιατί δεν το αφήνεις? Πάρε για αρχή κανονικά με windows 2003 για να είσαι και σίγουρος ότι θα ανοίξει ο server σου , από το να μπαίνεις σε μια διαδικασία που δεν θα ξέρεις τι σου γίνετε και θα καθυστερεί ο server να ανοίξει? Quote
0 Banana007 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 file dokimase na ani3eis prota me linux sto pc sou.. dnd einai tpt kane ena partition kai xosto ekei. gia test. Quote
0 FighterBoss Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Δεν είναι αρκετό απλά να βάλεις τα linux,πρέπει να ξέρεις πως να τα χρησιμοποιείς ώστε να εκμεταλευτείς και τις δυνατότητες του. Quote
0 douga Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 file dokimase na ani3eis prota me linux sto pc sou.. dnd einai tpt kane ena partition kai xosto ekei. gia test. και παλι η εταιρεια σοου παρεχει linux server edition και οχι desktop οπως ειναι αυτα που κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου... θα εχεις κ αλλες δυσκολιες οπως τα προγραμματα που χρειαζονται για να σηκωσεις τον σερβερ σου γιατι τα linux παρουσιαζουν πολλα ερρορ και πρεπει να τα αντιμετωπισεις.. Ποια εταιρεια θα νοικιασεις??? νομιζω οτι η μονη εταιρεια που ανοιγεις μονος σου τα πορτς ειναι η worldstream ετσι εχω ακουσει....παντως στις περισσοτερες τα εχουν ολα ανοιχτα.... Quote
0 Natsu Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ta port s kathe dedi einai anixta.... ola ta port egw agorasa apo thn arxh to control panel tra dn 3erw ... gia sena oti thes tra gia linux dn 3erw gt na agorasis control panel den ginete me "sundesh apomarusmenhs epiafaneias ergasias" (remote desktop connection)??? Quote
Question
'Baggos'
Καλησπέρα.
Σε λίγο θα παραγγείλω ένα Dedi server, θέλω να ρωτήσω, αν βάλω Linux θα είμαι καλημένος?
Γιατί μου λέγανε ότι είναι καλά για Server.
Επίσης, να αγοράσω Control Panel? ή δεν το χρειάζομαι για αρχή?
Λογικά θα πρέπει να ανοίξω εγώ τα Ports του Dedi PC?
6 answers to this question
Recommended Posts