Ρε μάγκες προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να φτιάξω ένα σωστό pack.Έμαθα να κάνω compile..Έμαθα να περνάω java codes...Αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν μπόρεσα να βρω ένα code.Το code αυτό είναι το code το οποίο αφαιρεί πόντους από την ολυμπιάδα σε όποιον κάνει restart...Είχα ξανά κάνει topic αλλά δεν βοηθήθηκα...
Όποιος ξέρει το code ας βοηθήσει να θέλει...
(Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι...Θέλω να ξεκινήσω το pack πάνω σε L2j(project) Θεωρείτε ότι είναι καλό?Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο?
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
I apologize for my incompetence. The ability to trade is limited only for builder 1. Ordinary characters can trade with each other, and this has nothing to do with auto loot.)
Question
Oxgn
Ρε μάγκες προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να φτιάξω ένα σωστό pack.Έμαθα να κάνω compile..Έμαθα να περνάω java codes...Αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν μπόρεσα να βρω ένα code.Το code αυτό είναι το code το οποίο αφαιρεί πόντους από την ολυμπιάδα σε όποιον κάνει restart...Είχα ξανά κάνει topic αλλά δεν βοηθήθηκα...
Όποιος ξέρει το code ας βοηθήσει να θέλει...
(Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι...Θέλω να ξεκινήσω το pack πάνω σε L2j(project) Θεωρείτε ότι είναι καλό?Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :) )
7 answers to this question
Recommended Posts