Jump to content
  • 0

hosting server...

Question

Posted

Exw sinadisi skedon se oles tis eteries afto pou prepi na diale3w alla den gnorizo ti einai :P

Cent OS 5.5

Debian 6

Ubuntu 10.10

Ubuntu 10.04

Fedora 14

openSUSE 11.2

Cent OS 5.3

Cent OS 5.4

Cent OS 4.4

Debian 5

Ubuntu 9.10

Ubuntu 9.04

Fedora 13

openSUSE 11.1

openSUSE 10.1

Windows Server 2008R2 Standard Edition (64bit)

m lei na diale3w ena apo afta ektos apo to Windows Server 2008R2 Standard Edition (64bit) pou einai me pliromi..

Bori kapios na mou e3igisi ti dia9ores exoun afta 3erw oti exi sxesi me linux kai windows alla den eimai sigouros :P

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Ektos apo ta windows ta parapano exoun ola ton pirina tou unix. Kapia piragmeno . Ston server ayto pou exei megaliteri simasia einai poso kalo pirina ( kernel ) exeis. Ara sigrine apo reviews sto internet tous pirines ton leitourgikon kai apofasise. Ena akoma pou prepei na tsekareis einai i simbatotita tis JVM me kathena. Px to linux apoti ida xtes den trexei JVM 64bit, basika den exei bgalei i sun JVM gia 64 bit linux.

Btw na proteino solaris :) ?

• 0
Posted

Ektos apo ta windows ta parapano exoun ola ton pirina tou unix. Kapia piragmeno . Ston server ayto pou exei megaliteri simasia einai poso kalo pirina ( kernel ) exeis. Ara sigrine apo reviews sto internet tous pirines ton leitourgikon kai apofasise. Ena akoma pou prepei na tsekareis einai i simbatotita tis JVM me kathena. Px to linux apoti ida xtes den trexei JVM 64bit, basika den exei bgalei i sun JVM gia 64 bit linux.

Btw na proteino solaris :) ?

to 8ema einai oti egw den exw idea apo linux :P ara perno to windows pou einai me pliromi??
  • 0
Posted

φιλε τα linux θέλουν δουλειά και γνώσεις .. πάρε windows 2008 καλύτερα που κουμαντάρονται εύκολα (εκτος και αν στα ρυθμίσουν τα linux αυτοί που έχουν την εταιρία με μικρό κόστος)