Jump to content

Recommended Posts

Posted

kai o ellhnas POTE DN 8A SKOTOSI mono 8a klepsi gia na faei afou i alodapi tou exoun pari tis doulies

Λάθος, ο Έλληνας θέλει να παίρνει το μήνα 2 χιλιάρικα καθαρά και δεν ανέχεται κάτω από 50 ευρώ τη μέρα. Ο ξένος όμως προκειμένου να ζήσει θα πάρει και τα 30 ευρώ. Εμείς εδώ που είμαστε επαρχία και έχουμε έντονο το φαινόμενο της καλλιέργειας της γης (καπνός παλιά, ελιές, καλαμπόκι) όταν έρχεται η περίοδος να μαζέψουν οι αγρότες τις δουλειές ξέρεις τι λένε; "Δεν μπορώ να βρω Αλβανό για το χωράφι." Γιατί ρε φίλε να βρεις Αλβανό και να μην δουλέψεις εσύ στο ίδιο σου το χωράφι όχι στο ξένο. Δεν φταίνε σε όλα οι ξένοι, η νοοτροπία του Έλληνα πως είναι Ευρωπαίος και είμαι γαμάω και δέρνω. Αλλά δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι πολύ ανώτερος από τους Ευρωπαίους γιατί, δυστυχώς, πάσχει από αυτό το σκατό κόμπλεξ κατωτερότητας επειδή δεν έχει την κατάλληλη τεχνολογία και τεχνογνωσία.
Posted

Λάθος, ο Έλληνας θέλει να παίρνει το μήνα 2 χιλιάρικα καθαρά και δεν ανέχεται κάτω από 50 ευρώ τη μέρα. Ο ξένος όμως προκειμένου να ζήσει θα πάρει και τα 30 ευρώ. Εμείς εδώ που είμαστε επαρχία και έχουμε έντονο το φαινόμενο της καλλιέργειας της γης (καπνός παλιά, ελιές, καλαμπόκι) όταν έρχεται η περίοδος να μαζέψουν οι αγρότες τις δουλειές ξέρεις τι λένε; "Δεν μπορώ να βρω Αλβανό για το χωράφι." Γιατί ρε φίλε να βρεις Αλβανό και να μην δουλέψεις εσύ στο ίδιο σου το χωράφι όχι στο ξένο. Δεν φταίνε σε όλα οι ξένοι, η νοοτροπία του Έλληνα πως είναι Ευρωπαίος και είμαι γαμάω και δέρνω. Αλλά δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι πολύ ανώτερος από τους Ευρωπαίους γιατί, δυστυχώς, πάσχει από αυτό το σκατό κόμπλεξ κατωτερότητας επειδή δεν έχει την κατάλληλη τεχνολογία και τεχνογνωσία.

EISAI tiflos o ellhnas gamaei kai derni alliws dn 8a ton zilevan oloi! Nai file mou nai an dn eixe patisi ksenos o ellhnas 8axe doulia simera kai i anergia kai i krisi 8atan sto 0.

Posted

EISAI tiflos o ellhnas gamaei kai derni alliws dn 8a ton zilevan oloi! Nai file mou nai an dn eixe patisi ksenos o ellhnas 8axe doulia simera kai i anergia 8atan sto 0.

Keep dreamin'.
Posted

EISAI tiflos o ellhnas gamaei kai derni

Πες μου έναν λόγο που ο Έλληνας σήμερα γαμάει και δέρνει;

alliws dn 8a ton zilevan oloi!

Εγώ μέχρι στιγμής βλέπω μια χώρα που ΕΛΛΗΝΕΣ την χρεοκώπησαν, ΕΛΛΗΝΕΣ κάλεσαν τους ξένους από τους οποίους ζηλεύονταν να τους βοηθήσουν για τα δικά τους λάθη, ΕΛΛΗΝΕΣ καθημερινά "πίνουν" το μεδούλι του Ελληναρά, ΕΛΛΗΝΕΣ κάθονται στα καφενεία και βάζουν τους Αλβανούς να δουλεύουν, ΕΛΛΗΝΕΣ να μην "δολοφονούν" κάθε μέρα τον αθλητισμό με ντροπιαστικές πράξεις, ΕΛΛΗΝΕΣ να φωνάζουν για την ιστορία που είχαν οι Αρχαίοι Έλληνες και την οποία σήμερα δεν είναι άξιοι να την κρατήσουν και να την ξεπουλούν, ΕΛΛΗΝΕΣ να καίνε κάθε καλοκαίρι την ίδια τους την χώρα για να χτίσουν αυθαίρετες βίλες, ΕΛΛΗΝΕΣ ακόμα και τώρα που είμαστε χρεοκοπημένοι να καταχράζονται χρήμα, στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία ΕΛΛΗΝΕΣ να καταγράφουν τρελά οικονομικά σκάνδαλα και να αφήνουν ελεύθερους ένα σωρό εγκληματίες, η ιστορική πόλη της Αθήνας εν γνώση του ΕΛΛΗΝΑ να γίνεται γκέτο από ΕΛΛΗΝΕΣ εμπόρους ναρκωτικών/όπλων και νταβατζίδες κ.ο.κ. Μάλλον αυτά ζηλεύουν οι ξένοι. Έχεις δίκιο!

Πάντως εγώ δεν είδα σε καμία ξένη χώρα πολιτικοί να κλέβουν τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά και να είναι ελεύθεροι. (βλέπε πολιτικός στην Αγγλία που καταχράστηκε λίγο δημόσιο χρήμα). Στις ξένες χώρες που μας ζηλεύουν αν γίνει κάτι σε κάποιο αθλητικό αγώνα, ο δράστης βρίσκεται μέσα από το κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου και τιμωρήτε. Εδώ στην Ελλάδα δεν γίνεται. (βλέπε τελικό κυπέλλου 2011 όπου οι κάμερες δείχνουν πεντακάθαρα αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια και τώρα είναι ελεύθεροι). Και χίλια δυο πράγματα για να δεις ότι ο Έλληνας σήμερα δεν μπορεί να γίνει ζηλευτός από κανέναν και για κανένα λόγο (εκτός από το σουβλάκι και το τζατζίκι). Και μην προσπαθήσεις να μου φέρεις ως παράδειγμα τα μνημεία, την ιστορία, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα. Αν είσαι τόσο μάγκας και φέρνεις ως παράδειγμα αυτά που έκαναν ΑΛΛΟΙ και ΟΧΙ εσύ, τότε εφάρμοσέ τα στην καθημερινή σου ζωή και μην τα καλείς ως επιχειρήματα όταν έρχεσαι σε δύσκολη θέση.

Posted

ή τον ζηλεύουν...;
Posted

O Gnisios ellhnas gamaei kai derni shmera o ellhnas einai ena tipota...

ή τον ζηλεύουν...;

Panta eixan akti tin ellada kai tora tin kataktoun kai emeis kimomaste.

Posted

Εγω παντος πιστευω οτι ο λαος πρεπει να κρατησει τον θυμο του για τωρα.Ητε ακροδεξιοι ητε αναρχικοι πρεπει να σιωπασουν να γινει 1 μετοπο ο λαος και να αντιμετοπισουν τον εχθρο ο οποιος ειναι κοινος και ειναι η κυβερνηση.Το μονο που καταφερνουμε ετσι ειναι το οι ιδιοι να συνεχιζουν να περνανε μελι γαλα και εμεις να σκοτωνομαστε για πακιστανους και να ξεχναμε κρισεις κτλ.Πρωτα κατω η βουλη και μετα διοξημο τον Λαθρομεταναστων!

Posted

O Gnisios ellhnas gamaei kai derni shmera o ellhnas einai ena tipota...

Panta eixan akti tin ellada kai tora tin kataktoun kai emeis kimomaste.

Κάπου έχεις μπερδευτεί ή γράφεις κάτι έτσι απλά για να περνά ο χρόνος.
Posted

EISAI tiflos o ellhnas gamaei kai derni alliws dn 8a ton zilevan oloi! Nai file mou nai an dn eixe patisi ksenos o ellhnas 8axe doulia simera kai i anergia kai i krisi 8atan sto 0.

Χρυσές δουλειές θα έκανε η μάνα σου άμα είχαμε λεφτά!

Posted

Κάπου έχεις μπερδευτεί ή γράφεις κάτι έτσι απλά για να περνά ο χρόνος.

oloi mas proerxomaste apo tous arxaious ellhnes kai opos xeroume auti itan "GAMAW KAI DERNW" emeis gt eimaste etsi opos eimaste smr? (kotes ratsistes kai ena soro pragmata?) ka8isame kai fagame to titlo ratsismos xasame tin pisti mas meso tis tv kai ena soro malakies mas plasaroun ena soro pragmata kai o malakas o ellhnas ka8ete kai ta troi... kataba8os oloi eimaste ellhnes omos oloi proerxomaste apo tous hrwes apla mas exoun 8amposi me ena soro malakies!.

Posted

oloi mas proerxomaste apo tous arxaious ellhnes kai opos xeroume auti itan "GAMAW KAI DERNW" emeis gt eimaste etsi opos eimaste smr? (kotes ratsistes kai ena soro pragmata?) ka8isame kai fagame to titlo ratsismos xasame tin pisti mas meso tis tv kai ena soro malakies mas plasaroun ena soro pragmata kai o -beep- o ellhnas ka8ete kai ta troi... kataba8os oloi eimaste ellhnes omos oloi proerxomaste apo tous hrwes apla mas exoun 8amposi me ena soro malakies!.

Εγώ γαμάω και δέρνω! Ξέρεις ποιά ;)

Posted

Ναι έχουν περάσει Ρωμαίοι, έχουν περάσει Τούρκοι , έχουν περάσει Άραβες, έχουν περάσει Ενετοί,έχουν περάσει Φράγκοι και ένα σωρό άλλοι και εσύ νομίζεις ότι είσαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων ; Έκανες test DNA ;

Posted

Ναι έχουν περάσει Ρωμαίοι, έχουν περάσει Τούρκοι , έχουν περάσει Άραβες, έχουν περάσει Ενετοί,έχουν περάσει Φράγκοι και ένα σωρό άλλοι και εσύ νομίζεις ότι είσαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων ; Έκανες test DNA ;

i perisoteri eimaste apogoni gt i ellada exi istoria 5k xronon itan mazi me tous eureous apo tous protous politismous... Kai egw nai eimai apogonos eimai ellhnas...

Posted

Εγω παντος πιστευω οτι ο λαος πρεπει να κρατησει τον θυμο του για τωρα.Ητε ακροδεξιοι ητε αναρχικοι πρεπει να σιωπασουν να γινει 1 μετοπο ο λαος και να αντιμετοπισουν τον εχθρο ο οποιος ειναι κοινος και ειναι η κυβερνηση.Το μονο που καταφερνουμε ετσι ειναι το οι ιδιοι να συνεχιζουν να περνανε μελι γαλα και εμεις να σκοτωνομαστε για πακιστανους και να ξεχναμε κρισεις κτλ.Πρωτα κατω η βουλη και μετα διοξημο τον Λαθρομεταναστων!

Απόλυτα σωστός. Να πάψουμε πια να σκεφτόμαστε τι λέει η κάθε θεωρητική και μόνο θεωρία, γιατί καμία δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε καμία περίπτωση  στην πράξη, και να αντιμετωπίσουμε τον κοινό αντίπαλο και μετά οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να φάνε διώξιμο.
Posted

i perisoteri eimaste apogoni gt i ellada exi istoria 5k xronon itan mazi me tous eureous apo tous protous politismous... Kai egw nai eimai apogonos eimai ellhnas...

Δίκιο έχεις πέρασαν όλοι αυτοί οι λαοί και δεν πήδηξαν Ελληνίδες επειδή έχουμε ιστορία 5000 χρόνων(ούτε καν) και σεβάστηκαν τον πολιτισμό μας άρα ναι είσαι αρχαίος Έλληνας.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...